• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Aangesloten bij de SGZE
  • Zorgeloos garantie
  • Gecertificeerd bedrijf
Zorgeloos profiteren van de zon
Gratis adviesgesprek

Zorgeloos opgeleverd

Projecten & referenties

Bij Dijkman Zonne-energie geloven we dat de aanschaf en plaatsing van zonnepanelen een zorgeloze ervaring moet zijn. Al heel wat klanten profiteren inmiddels Zorgeloos van de zon. Op deze pagina lees je over onze projecten, referenties en klantverhalen. 

Gratis advies gesprek aanvragenBinnen 1 minuut geregeld

Inzicht in de kosten en terugverdientijd trok ons over de streep

14 parallel geschakelde zonnepanelen

Bij de familie Knobben in Nieuw-Heeten hebben we 14 parallel geschakelde zonnepanelen geplaatst. Onze adviseur Henrico heeft voor hen een plan gemaakt en de monteurs hebben een zorgeloze installatie geleverd. 

"Dijkman Zonne-energie is een goede keuze!"

Hoog en Droog in Stadshagen

Een maatwerkoplossing voor een bewonerscollectief in Stadshagen heeft 11 prachtige terpwoningen voorzien van zonnepanelen.

Lees verder

Inzicht in de kosten en terugverdientijd

Bij de familie Knobben hebben we 14 parallel geschakelde zonnepanelen geplaatst. Onze adviseur Henrico heeft voor hen een plan gemaakt en de monteurs hebben een zorgeloze installatie geleverd.

Lees verder

Snel zorgeloos profiteren van de zon

Dijkman Zonne-energie heeft bij Roy en Marieke Rientjes 16 zonnepanelen geïnstalleerd. Binnen een aantal weken kon de familie al zorgeloos genieten van de zon!

Lees verder

Zonne-energie in begrijpelijke taal

Bij de familie Scholten hebben we 18 zonnepanelen geplaatst. Na de installatie hebben wij ook de BTW-teruggave van de aanschaf van de zonnepanelen geregeld zodat zij direct zorgeloos konden genieten van de zon!

Lees verder

Zoveel mogelijk zelf stroom opwekken

De familie Hazelhekke wilde het dak van de schuur laten saneren, de keuken verbouwen, zoveel mogelijk elektrisch gaan doen en vooral eigen stroom opwekken.

Lees verder

Een uitbreiding van de zonnepanelen installatie

In 2018 heeft Dijkman Zonne-energie al 18 zonnepanelen bij de familie Heerikhuize geïnstalleerd. Door de aanschaf van een elektrische auto, steeg het energieverbruik en maken ze inmiddels gebruik van 36 zonnepanelen.

Lees verder

Een duurzame toekomstbestendige woning

De familie Hutten in Nieuw-Heeten is nu eigenaar van 15 zonnepanelen. Onze adviseur Henrico stelde het plan samen waarna onze monteurs een zorgeloze installatie hebben geleverd.

Lees verder

Een lagere energierekening door 9 zonnepanelen

Bij de familie Boerdijk in Heino hebben we 9 zonnepanelen geplaatst en dat leverde al een verlaging van hun energierekening op!

Lees verder

Zonnepanelen met optimaal rendement

De familie Holterman wilde niet dat de zonnepanelen in het zicht liggen, daarom heeft Dijkman Zonne-energie onderzocht waar de zonnepanelen wel geplaatst konden worden.

Lees verder

Direct bijdragen aan een beter milieu

Dijkman Zonne-energie heeft 20 zonnepanelen geplaatst waardoor de familie direct bijdraagt aan een beter milieu en natuurlijk een lagere energierekening kan verwachten.

Lees verder

Direct besparen en bijdragen aan het milieu

Bij de familie van Leeuwen in Fluitenberg heeft Dijkman Zonne-energie 10 zonnepanelen geïnstalleerd. Ze merkten direct de besparing in de portemonnee.

Lees verder

Besparen op de energierekening

De familie Wolters in Westerhaar geniet tegenwoordig van 13 zonnepanelen. Ze wilden namelijk gaan besparen op hun energierekening.

Lees verder

De stap naar zonne-energie

Bij de familie Dijcks plaatsten we 12 zonnepanelen op een schuin bitumen dak. Daarmee besparen ze op energiekosten en dragen ze bij aan een beter milieu.

Lees verder

Profiteer 20 jaar zorgeloos van de zon

met onze Zorgeloos garantie

Wij doen er alles aan om de ervaring van aanschaf tot opbrengst zo zorgeloos en prettig mogelijk te laten verlopen. Wil je de komende 20 jaar volledig zorgeloos profiteren van de zon maak dan gebruik van onze Zorgeloos garantie.

Ontdek hoe onze installaties in zijn werk gaan

We vertellen je graag hoe onze monteurs de zonnepanelen installeren. Onze installaties zijn gericht op veiligheid en kwaliteit. Wel zo zorgeloos.