• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Aangesloten bij de SGZE
  • Zorgeloos garantie
  • Gecertificeerd bedrijf
Zorgeloos profiteren van de zon
Gratis adviesgesprek

Direct bijdragen aan een beter milieu en een lagere energierekening

"De installatie van onze zonnepanelen liep als een zonnetje!"

De familie Teunissen is net komen wonen in hun mooie twee-onder-een-kap woonhuis in Dalfsen. Dijkman Zonne-energie heeft 20 zonnepanelen geplaatst waardoor de familie direct bijdraagt aan een beter milieu en natuurlijk een lagere energierekening kan verwachten. Lees hun ervaring met onze service.

"We zijn in april naar Dalfsen verhuisd en wonen hier, ondanks Corona toestanden, naar onze volle tevredenheid. In een jaar waarin je verhuist loop je natuurlijk tegen allerlei extra kosten aan. Zonnepanelen waren daarom wat ons betreft nog niet meteen aan de orde. Maar... Wij vernamen dat onze buren plannen hadden om zonnepanelen aan te laten brengen. Mede daarom en omdat we op termijn toch ook zonnepanelen wilden laten plaatsen, hebben we de knop toch maar doorgehakt en besloten om ook aan onze kant van de twee-onder-een kap woning ook panelen te laten plaatsen.

Het advies van Dijkman Zonne-energie

"We hebben voor zonnepanelen gekozen omdat dit beter voor het milieu is. Maar ook omdat ons dak gunstig op het zuiden ligt en we een lagere energierekening hiermee verwachten.

Het moest wat ons betreft natuurlijk wel door een gerenomeerd bedrijf gebeuren, want er schijnen tegenwoordig ook nogal wat beunhazen over de daken te lopen. Dijkman Zonne-energie zag er wat ons betreft betrouwbaar uit en dat is tijdens de installatie, oplevering en afhandeling van de BTW teruggave dan ook gebleken.

Ze vonden voor ons een goede oplossing voor de locatie van de panelen op het dak en de plaats van omvormer naast de CV installatie op zolder. Nu hebben zowel wij als de buren een zonnepaneelinstallatie op ons dak."

Mark Adviseur
9.1/10 | 1699 reviews
G. Karsten 10

“De afspraak verliep ietwat chaotisch maar het plaatsen van de schermen en het vervangen van de meterkast is keurig gedaan.”

Ook zorgeloos genieten van de zon?

Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met Mark!

Mark is adviseur bij Dijkman Zonne-energie en helpt je graag met al je vragen over zonnepanelen. Vanwege de Coronamaatregelen kunnen adviesgesprekken ook digitaal of telefonisch plaatsvinden.

Vraag adviesgesprek aan Geheel vrijblijvend!
Mark Adviseur

Meer zorgeloos opgeleverd

De stap naar zonne-energie

Bij de familie Dijcks plaatsten we 12 zonnepanelen op een schuin bitumen dak. Daarmee besparen ze op energiekosten en dragen ze bij aan een beter milieu.

Lees verder

Hoog en Droog in Stadshagen

Een maatwerkoplossing voor een bewonerscollectief in Stadshagen heeft 11 prachtige terpwoningen voorzien van zonnepanelen.

Lees verder

Besparen op de energierekening

De familie Wolters in Westerhaar geniet tegenwoordig van 13 zonnepanelen. Ze wilden namelijk gaan besparen op hun energierekening.

Lees verder