• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Aangesloten bij de SGZE
  • Zorgeloos garantie
  • Gecertificeerd bedrijf
Zorgeloos profiteren van de zon
Gratis adviesgesprek

Een uitbreiding van de zonnepanelen installatie

"Weer voor Dijkman Zonne-energie gekozen door de goede service"

De familie Heerikhuize heeft sinds 2018 al 18 zonnepanelen op hun dak. Door de aanschaf van een elektrische auto steeg het energieverbruik waardoor ze kozen voor een uitbreiding van de zonnepanelen installatie. Lees de ervaring van de familie Heerikhuize.

"In 2018 hebben we besloten om een zonnepaneel installatie aan te schaffen. De 18 panelen die we toen hebben aangeschaft, wekten voldoende energie op om het verbruik te dekken. Echter hebben we een elektrische auto genomen waardoor het verbruik enorm is gestegen. Door de stijging van de energiekosten hebben we besloten om de zonnepaneel installatie uit te breiden zodat het gehele verbruik kan worden gedekt door eigen opgewekte energie."

De oplossing van Dijkman Zonne-energie

Dijkman Zonne-energie heeft naast de huidige installatie een nieuwe installatie van 18 panelen met omvormer geplaatst. We hebben gebruik gemaakt van hetzelfde zonnepaneel om eenheid te creëren op het dak. Het huidige systeem op het dak moest worden verplaatst om ruimte te maken voor de nieuwe set zonnepanelen. Omdat het dak wat obstakels heeft en voorzien is van ramen was het nog wel even puzzelen om alle 36 panelen strak op het dak te krijgen. In goede samenwerking met de klant zijn we tot een goed plan gekomen. Beide installaties zijn naar tevredenheid opgeleverd.

Mark Adviseur
9.1/10 | 1790 reviews
Wilfred Schoppers 8

“Zeer tevreden over Dijkman.”

Ook zorgeloos genieten van de zon?

Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met Mark!

Mark is adviseur bij Dijkman Zonne-energie en helpt je graag met al je vragen over zonnepanelen. Vanwege de Coronamaatregelen kunnen adviesgesprekken ook digitaal of telefonisch plaatsvinden.

Vraag adviesgesprek aan Geheel vrijblijvend!
Mark Adviseur

Meer zorgeloos opgeleverd

De stap naar zonne-energie

Bij de familie Dijcks plaatsten we 12 zonnepanelen op een schuin bitumen dak. Daarmee besparen ze op energiekosten en dragen ze bij aan een beter milieu.

Lees verder

Hoog en Droog in Stadshagen

Een maatwerkoplossing voor een bewonerscollectief in Stadshagen heeft 11 prachtige terpwoningen voorzien van zonnepanelen.

Lees verder

Besparen op de energierekening

De familie Wolters in Westerhaar geniet tegenwoordig van 13 zonnepanelen. Ze wilden namelijk gaan besparen op hun energierekening.

Lees verder