• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Aangesloten bij de SGZE
  • Zorgeloos garantie
  • Gecertificeerd bedrijf
Zorgeloos profiteren van de zon
Gratis adviesgesprek

Werken bij Dijkman

Bij Dijkman geloven we dat de aanschaf en plaatsing van zonnepanelen een zorgeloze ervaring moet zijn. Zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers. Wij doen er dan ook alles aan deze ervaring zo zorgeloos en prettig mogelijk te laten verlopen. En jij kan daarbij helpen. Ben jij naast specialist in jouw vakgebied ook iemand die service hoog in het vaandel heeft staan. Dan komen we graag in contact met je.

Bekijk alle vacatures

Jeroen

Krijg ook energie!

Wil jij ook zo'n energie van je werk krijgen als Jeroen?

Krijgookenergie.nl Kom bij ons werken!
Jeroen

Uitgelichte vacatures

Service Manager

Wil jij als Service Manager bij Dijkman Zonne-energie verantwoordelijk zijn voor een zorgeloze service en hoge klanttevredenheid? Solliciteer dan op de vacature van Service Manager.

fulltime

Teamleider Uitvoering

Als Teamleider Uitvoering houd jij zicht op het functioneren van 5 tot 6 monteur teams, assisteer je ze waar nodig en verhoog je de team-efficiëntie in de uitvoering van klantopdrachten.

fulltime

Monteur Zonnepanelen

Krijg jij energie van frisse lucht, de zon en werken met een mooi uitzicht? Werk je graag buiten, ben je technisch onderlegd en heb je geen hoogtevrees? Wegens groei van ons team zijn wij op zoek naar monteurs.

fulltime

Erkend leerbedrijf

Al doende leert men. Volg jij een BBL-opleiding Elektrotechniek? Dan ben je bij ons op je plek. Wij zijn namelijk een erkend leerbedrijf. Onze leermeesters en medecollega's leren je graag alle fijne kneepjes van het vak.  

fulltime Bekijk de vacature voor leerling monteur

De voordelen van werken bij Dijkman Zonne-energie

Bij Dijkman Zonne-energie staan de mensen op 1. We doen er alles aan om jouw werk zo zorgeloos en prettig mogelijk te maken. Werk jij mee aan een duurzame toekomst voor jou en onze klanten?

We zijn een hecht team

Bij Dijkman Zonne-energie zijn we een hecht team. Veel collega’s werken al jaren bij Dijkman Zonne-energie, waardoor we elkaar door en door kennen en op elkaar kunnen bouwen.

Werk samen aan een duurzame toekomst

Dijkman Zonne-energie staat voor een zorgeloze en duurzame toekomst. Dit realiseren we samen!

Gezellige vrijdagmiddag lunch en borrel

Normaliter hebben we elke vrijdagmiddag een gezamenlijke lunch in de kantine en heffen we om 16:00 uur samen het glas op een succesvolle week.

Ruimte voor scholing en ambities

Je bent nooit uitgeleerd. Daarom bieden wij ruimte voor scholing en ambities om zo te blijven groeien als mens en organisatie.

25 vakantiedagen en 13 ADV dagen

Naast al het harde werken is vakantie natuurlijk ook erg belangrijk.

Uitstekend salaris

Werken doe je niet voor niks! Bij Dijkman Zonne-energie krijg je een uitstekend salaris.

Goed pensioen

Niet alleen aan onze klanten bieden we een duurzame toekomst, maar ook aan onze medewerkers. Dit doen we met een goede pensioensregeling.

En natuurlijk hele leuke collega's!

Het team van collega’s maakt het werken bij Dijkman Zonne-energie nóg leuker!

Maak kennis met ons team!

Wil je bij ons komen werken en ben je benieuwd wie jouw teamleden worden? Kijk dan op de teampagina en maak kennis met alle Dijkman Zonne-energie collega's.

Het team van Dijkman Zonne-energie