• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Aangesloten bij de SGZE
  • Zorgeloos garantie
  • Gecertificeerd bedrijf
Zorgeloos profiteren van de zon
Gratis adviesgesprek
Jouw zonnepanelen

Zorgeloos geïnstalleerd

door onze deskundige monteurs

  • Vakkundige monteurs doen de installatie
  • Onze monteurs leggen jou alles uit wat je moet weten
  • Ons serviceteam zorgt dat de panelen optimaal blijven werken
Gratis advies gesprek aanvragenBinnen 1 minuut geregeld

Zorgeloze installatie

Bij Dijkman Zonne-energie ben je verzekerd van een zorgeloze en vlekkeloze installatie van jouw zonnepanelen. Om dit te garanderen werken wij via ons zorgeloos proces.

Gratis adviesgesprek zonnepanelen

Adviesgesprek op maat

Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek met onze adviseur, wordt samen met jou een plan uitgewerkt. Deze zal na jouw akkoord worden verstuurd naar het technische team van Dijkman Zonne-energie.

Past het en is het technisch mogelijk?

Zodra het legplan bij het technische team binnen is, wordt gekeken of alle zonnepanelen op de locatie passen en of de installatie technisch mogelijk is.

zonnepanelen installeren

Monteurs komen langs

Het montageteam bestaat meestal uit drie personen: twee monteurs voor het plaatsen van de zonnepanelen en één monteur voor het aansluiten van de elektriciteit. Onze monteurs zullen voordat ze beginnen de installatie met je doornemen. Hierbij wordt de kabeltrace en de plek van de omvormer bepaald.

Zonnepanelen worden geïnstalleerd

Nu je op de hoogte bent van de installatie, worden de zonnepanelen door onze vakkundige monteurs geïnstalleerd. Jij hoeft zelf helemaal niks te doen!

Omvormer wordt geïnstalleerd

Terwijl de zonnepanelen op het dak worden gemonteerd, wordt de omvormer op de gewenste plek geïnstalleerd door de elektricien.

De zonnepanelen app wordt uitgelegd

Als de installatie gereed is, leggen onze monteurs de Dijkman Zonne-energie app uit. Hierin kan je het rendement van je zonnepanelen bijhouden.

Monteurs laten alles schoon en netjes achter

Natuurlijk gaan onze monteurs niet eerder weg dan wanneer alles schoon en netjes is. We laten jouw huis achter zoals we er zijn gekomen. Alleen nu met een set zonnepanelen.

Het Serviceteam zorgt dat alles blijft werken

Bij ons gaan letterlijk de alarmbellen rinkelen als er iets mis is met jouw installatie. Ons serviceteam neemt dan contact met je op en zorgt ervoor dat eventuele problemen direct worden opgelost.

Na een halve dag geniet jij al zorgeloos van de zon!

Onze monteurs installeren de zonnepanelen meestal al binnen een halve dag. Met de zonnepanelen bij Dijkman Zonne-energie kan je écht zorgeloos genieten van de zon, van aanschaf tot opbrengst.

Olaf Adviseur
9.1/10 | 1862 reviews
Hans Duistermaat 9

“Net en goed werk geleverd. Het heeft wel een tijd geduurd voordat de zonnepanelen zijn geplaatst.”

Heb je vragen over de zorgeloze installatie van Dijkman Zonne-energie?

Vraag dan een adviesgesprek aan met Olaf!

Olaf is adviseur bij Dijkman Zonne-energie en kan je alles vertellen over de installatie van zonnepanelen. Adviesgesprekken kunnen digitaal, telefonisch of bij jou op locatie plaatsvinden.

Vraag adviesgesprek aan Geheel vrijblijvend!
Olaf Adviseur