• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Aangesloten bij de SGZE
  • Zorgeloos garantie
  • Gecertificeerd bedrijf
Zorgeloos profiteren van de zon
Gratis adviesgesprek

De stap naar zonne-energie

"de installatie bevalt uitstekend"

De familie Dijcks uit Olst wilde iets doen voor het milieu én besparen op energiekosten. Daarom zetten ze de stap naar zonne-energie en installeerden wij onlangs 12 Longi zonnepanelen met Enphase IQ8 micro omvormers. In dit artikelen nemen we je mee in hun verhaal en hoe zij nu zorgeloos van de zon profiteren.

Goed voor het milieu én de financiën


Even heeft de familie Dijcks getwijfeld. Toch speelde de impact op het milieu, het rendement van de zonnepanelen en de financiele voordelen een grote rol bij hun keuze. Toen zij vervolgens van een kennis in de bouw de tip kregen over Dijkman, ontstond een soort buurt collectief. Daarnaast is hun dak geen standaard dak wat niet iedere installateur aanpakt.

Zonnepanelen op een schuin bitumen dak

"Ons dak heeft een schuin bitumen constructie: iets wat niet vaak voorkomt. Niet iedere installateur plaatst daar zonnepanelen op. Dijkman Zonne-energie had daar gelukkig al ervaring mee. De communicatie met de adviseur was ook vanaf het begin uitstekend. Hij gaf goed advies met betrekking tot de ligging van de zonnepanelen."

Joost installeert de panelen bij fam Dijcks

Een geoliede machine

"De installatie van de zonnepanelen ging voorspoedig. Het teamwork en overleg met ons zorgde ervoor dat alles vlot verliep. Net een geoliede machine. We zijn erg blij met de installatie. In de app hebben we een goed overzicht qua monitoring. Toen een paneel kapot bleek te zijn, is deze ook snel door een service monteur vervangen."

De zonnepanelen op een schuin bitumen dak

Het advies van Christiaan


"Tijdens het eerste gesprek hebben we besproken wat de gewenste opbrengst is van de familie Dijcks wat de mogelijkheden zijn. Deze klus was wat specifieker doordat het een schuin bitumen dak betreft. Wij zijn nagenoeg de enige installateur die hierop zonnepanelen installeren doordat wij ervaren dakdekkers in dienst hebben. Al met al, was het een geweldige klus om met meerdere buurtgenoten te combineren in een collectief. Alles is naar tevredenheid verlopen."

Christiaan Adviseur
9.1/10 | 1862 reviews
Hans Duistermaat 9

“Net en goed werk geleverd. Het heeft wel een tijd geduurd voordat de zonnepanelen zijn geplaatst.”

Ook zorgeloos profiteren van de zon?

Vraag een adviesgesprek aan met Christiaan!

Christiaan is adviseur bij Dijkman Zonne-energie en helpt je graag met al je vragen over zonnepanelen. Wil je vrijblijvend advies? Dat kan telefonisch of bij jou op locatie.

Adviesgesprek aanvragen Geheel vrijblijvend!
Christiaan Adviseur

Meer zorgeloos opgeleverd

Hoog en Droog in Stadshagen

Een maatwerkoplossing voor een bewonerscollectief in Stadshagen heeft 11 prachtige terpwoningen voorzien van zonnepanelen.

Lees verder

Inzicht in de kosten en terugverdientijd

Bij de familie Knobben hebben we 14 parallel geschakelde zonnepanelen geplaatst. Onze adviseur Henrico heeft voor hen een plan gemaakt en de monteurs hebben een zorgeloze installatie geleverd.

Lees verder

Snel zorgeloos profiteren van de zon

Dijkman Zonne-energie heeft bij Roy en Marieke Rientjes 16 zonnepanelen geïnstalleerd. Binnen een aantal weken kon de familie al zorgeloos genieten van de zon!

Lees verder