• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Aangesloten bij de SGZE
  • Zorgeloos garantie
  • Gecertificeerd bedrijf
Zorgeloos profiteren van de zon
Gratis adviesgesprek

Inzicht in de kosten en terugverdientijd trok ons over de streep

"Dijkman Zonne-energie is een goede keuze!"

Bij de familie Knobben hebben we 14 parallel geschakelde zonnepanelen geplaatst. Onze adviseur Henrico heeft voor hen een plan gemaakt en de monteurs hebben een zorgeloze installatie geleverd. Lees de ervaring van de familie Knobben hieronder.

"Na lang wikken en wegen besloten we om toch voor zonnepanelen te gaan. Dit kwam mede doordat een medewerker van Dijkman Zonne-energie bij ons om de hoek woont en hij zelf ook zonnepanelen van Dijkman Zonne-energie heeft.

Na diverse offertes en adviezen bij verschillende aanbieders hebben we Henrico (adviseur bij Dijkman Zonne-energie) maar eens gevraagd voor een gesprek en uitleg. We hadden namelijk geen idee over hoe zoiets precies in zijn werk gaat en wat de kosten en terugverdientijd is van zo’n installatie."

Het advies van Dijkman

"Henrico heeft door middel van voorbeelden en verschillende opties duidelijk gemaakt wat zonnepanelen voor ons zouden kunnen betekenen qua opbrengst en dus kostenbesparing. We zijn goed geïnformeerd en op onze vragen kregen we duidelijk antwoord. Ook kwam Henrico met goede voorstellen die op onze wensen en mogelijkheden aansloten.

Zo hebben we gekozen om te gaan voor parallel-geschakelde zonnepanelen omdat we de panelen op verschillende daken hebben liggen. Een goede keuze die we zonder Henrico's uitleg waarschijnlijk niet hadden gemaakt. 

Mede door deze duidelijke uitleg en prettige manier van overleg hebben we besloten om door Dijkman Zonne-energie te kiezen."

De installatie

"Enkele weken na het adviesgesprek met Henrico werden de panelen op ons dak gelegd door de monteurs. Ze kwamen met 4 medewerkers en hebben de panelen installatie netjes en zorgvuldig aangesloten. Na een korte uitleg over de werking en de omvormer waren ze alweer klaar.

Zelfs een beschadigde dakpan hebben ze aan ons gemeld en direct vervangen door een andere dakpan die ik nog had liggen.

Al met al zijn we zeer tevreden over de verkoop en installatie door Dijkman Zonne-energie. Het is een goede keuze!"

Henrico Adviseur
9.1/10 | 1699 reviews
G. Karsten 10

“De afspraak verliep ietwat chaotisch maar het plaatsen van de schermen en het vervangen van de meterkast is keurig gedaan.”

Ook zorgeloos genieten van de zon?

Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met Henrico!

Henrico is adviseur bij Dijkman Zonne-energie en helpt je graag met al je vragen over zonnepanelen. Adviesgesprekken kunnen ook digitaal, telefonisch of op locatie plaatsvinden.

Adviesgesprek aanvragen Geheel vrijblijvend!
Henrico Adviseur

Meer zorgeloos opgeleverd

De stap naar zonne-energie

Bij de familie Dijcks plaatsten we 12 zonnepanelen op een schuin bitumen dak. Daarmee besparen ze op energiekosten en dragen ze bij aan een beter milieu.

Lees verder

Hoog en Droog in Stadshagen

Een maatwerkoplossing voor een bewonerscollectief in Stadshagen heeft 11 prachtige terpwoningen voorzien van zonnepanelen.

Lees verder

Besparen op de energierekening

De familie Wolters in Westerhaar geniet tegenwoordig van 13 zonnepanelen. Ze wilden namelijk gaan besparen op hun energierekening.

Lees verder