• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Aangesloten bij de SGZE
  • Zorgeloos garantie
  • Gecertificeerd bedrijf
Zorgeloos profiteren van de zon
Gratis adviesgesprek

Binnen enkele weken zorgeloos profiteren van de zon

"Zonnepanelen zijn echt een goede investering"

Dijkman Zonne-energie heeft bij Roy en Marieke Rientjes 16 zonnepanelen geïnstalleerd. Binnen een aantal weken kon de familie al zorgeloos genieten van de zon! Lees hun ervaring met onze service.

Roy: "Mijn vrouw, ik en onze 2 kinderen wonen in een relatief oud huis. Mede door onze manier van leven verbruiken we wat meer stroom dan gemiddeld. We hebben lang gesproken over mogelijke oplossingen om te verduurzamen. We kwamen onder andere uit bij zonnepanelen. Naast verduurzaming is het ook een investering. Het rendement overtreft een spaarrekening."

Op zoek naar de juiste partij voor zonnepanelen

"Ik ben wel iemand die wil weten wat er aangeboden wordt, maar ik heb niet overal verstand van. Laat mij soms ook te veel leiden door internet. Ik heb een aantal offertes laten uitbrengen waar ik zelf niet veel wijzer van werd. Ik wist dat mijn zus, woont iets verder op, ook met zonnepanelen bezig was en ze tipte mij Dijkman Zonne-energie. Uit ervaring weet ik dat persoonlijk contact beter bevalt en zodoende heb ik contact opgenomen met adviseur Henrico van Tilburg. Hij woont tenslotte ook in ons mooie dorp Nieuw-Heeten. Op een avond is hij bij ons geweest en hebben we samen gekeken naar onze plannen. Zonnepanelen op ons huis wilden we niet en zo hebben we besloten voor de ligging op onze garage en overkapping."

De installatie

"Binnen een aantal weken en in een halve dag tijd zijn onze zonnepanelen geplaatst. Geen overlast van de monteurs. Snel met de offerte, factuur en alle informatie. Vlot handelen en een prettige communicatie. We kregen uitgebreid informatie over het systeem en hoe alles werkt. Via een portaal kunnen we nu heel eenvoudig zien hoe de panelen presteren. Er zijn uiteindelijk 16 zonnepanelen geplaatst. Al met al een hele prettige ervaring met alle betrokkenen van Dijkman Zonne-energie. Laat het zonnetje nu maar schijnen!"

Henrico Adviseur
9.1/10 | 1862 reviews
Hans Duistermaat 9

“Net en goed werk geleverd. Het heeft wel een tijd geduurd voordat de zonnepanelen zijn geplaatst.”

Ook zorgeloos genieten van de zon?

Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met Henrico!

Hans is adviseur bij Dijkman Zonne-energie en helpt je graag met al je vragen over zonnepanelen. Vanwege de Coronamaatregelen kunnen adviesgesprekken ook digitaal of telefonisch plaatsvinden.

Vraag nu aan Geheel vrijblijvend!
Henrico Adviseur

Meer zorgeloos opgeleverd

Hoog en Droog in Stadshagen

Een maatwerkoplossing voor een bewonerscollectief in Stadshagen heeft 11 prachtige terpwoningen voorzien van zonnepanelen.

Lees verder

Inzicht in de kosten en terugverdientijd

Bij de familie Knobben hebben we 14 parallel geschakelde zonnepanelen geplaatst. Onze adviseur Henrico heeft voor hen een plan gemaakt en de monteurs hebben een zorgeloze installatie geleverd.

Lees verder

Snel zorgeloos profiteren van de zon

Dijkman Zonne-energie heeft bij Roy en Marieke Rientjes 16 zonnepanelen geïnstalleerd. Binnen een aantal weken kon de familie al zorgeloos genieten van de zon!

Lees verder