• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Aangesloten bij de SGZE
  • Zorgeloos garantie
  • Gecertificeerd bedrijf
Zorgeloos profiteren van de zon
Gratis adviesgesprek

Zonne-energie in heldere en begrijpelijke taal

"Ze hebben netjes en hard gewerkt!"

Bij de familie Scholten hebben we 18 zonnepanelen geplaatst. Na de installatie hebben wij ook de BTW-teruggave van de aanschaf van de zonnepanelen voor hen geregeld zodat zij direct zorgeloos kunnen genieten van de zon! Lees de ervaring van de familie Scholten hieronder.

"In het voorjaar kwamen we op het idee om eens wat meer informatie te vergaren over zonnepanelen. Vaak kregen we reclame daarvoor in de brievenbus maar van onbekende partijen waardoor we de stap nog niet hadden gezet. Nadat we van anderen in het dorp over Dijkman Zonne-energie hadden gehoord, vroegen we in juni een vrijblijvend adviesgesprek aan."

Het advies

"Henrico, de adviseur, is toen vrij snel daarna bij ons op bezoek geweest en heeft ons in heel heldere en begrijpelijke taal alles uitgelegd over de panelen, de werking etc. Heel prettig was dat het gesprek in de avond kon plaatsvinden. Henrico had alle tijd en kon op alle vragen antwoord geven waardoor we hier goed over na konden denken.

Het was een vrijblijvend eerste gesprek. We kregen daarna de uitleg, offerte en overige informatie ook nog op de mail, zodat we er zelf ook nog even rustig over konden napraten. Dat riep ook weer vragen bij ons op en die werden ook weer snel beantwoord door Henrico. Henrico is daarna nogmaals bij ons geweest i.v.m enkele aanpassingen. Toen hebben we de knoop doorgehakt en besloten we zonnepanelen aan te schaffen bij Dijkman Zonne-energie."

Het proces

"Henrico heeft ons ‘meegenomen’ in het verdere proces, van montage tot teruggave van de BTW. De dames van kantoor waren ook heel toegankelijk en bereid ons dingen uit te leggen i.v.m. de BTW teruggave. En na een aantal weken werd er contact opgenomen met ons om een afspraak in te plannen voor de montage. Dit ging keurig in overleg. De mannen van de montage hadden zo te zien wel vaker panelen gemonteerd want het ging in een razend tempo. Ze hebben hard en netjes gewerkt!

Kortom, we zijn zeer tevreden over het hele proces van advies tot aan montage en afhandeling met de belastingdienst."

Henrico Adviseur
9.1/10 | 1862 reviews
Hans Duistermaat 9

“Net en goed werk geleverd. Het heeft wel een tijd geduurd voordat de zonnepanelen zijn geplaatst.”

Ook zorgeloos genieten van de zon?

Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met Henrico!

Henrico is adviseur bij Dijkman Zonne-energie en helpt je graag met al je vragen over zonnepanelen. Vanwege de Coronamaatregelen kunnen adviesgesprekken ook digitaal of telefonisch plaatsvinden.

Vraag adviesgesprek aan Geheel vrijblijvend!
Henrico Adviseur

Meer zorgeloos opgeleverd

Hoog en Droog in Stadshagen

Een maatwerkoplossing voor een bewonerscollectief in Stadshagen heeft 11 prachtige terpwoningen voorzien van zonnepanelen.

Lees verder

Inzicht in de kosten en terugverdientijd

Bij de familie Knobben hebben we 14 parallel geschakelde zonnepanelen geplaatst. Onze adviseur Henrico heeft voor hen een plan gemaakt en de monteurs hebben een zorgeloze installatie geleverd.

Lees verder

Snel zorgeloos profiteren van de zon

Dijkman Zonne-energie heeft bij Roy en Marieke Rientjes 16 zonnepanelen geïnstalleerd. Binnen een aantal weken kon de familie al zorgeloos genieten van de zon!

Lees verder