Dijkman Zonne-energie

Zorgeloos profiteren van de zon

Waar kunnen we je mee helpen?

Direct afspraak maken Binnen één minuut geregeld
Terugbelverzoek Onze adviseurs denken graag met je mee
Meer info over zonnepanelen Lees hier alles over zonnepanelen

Uw zonnepanelen zorgeloos geïnstalleerd

Bij Dijkman Zonne-energie ben je verzekerd van een zorgeloze installatie van jouw zonnepanelen. Wij werken volgens een zorgeloos proces: van aanschaf tot opbrengst.

Geheel vrijblijvend telefonisch adviesgesprek

De eerste kennismaking met onze adviseur verloopt telefonisch. Op die manier kan onze adviseur al het een en ander over jouw situatie in kaart brengen en alvast prangende vragen beantwoorden.

Adviesgesprek op locatie

Beschikken over de juiste informatie die is toegespitst op jouw situatie is belangrijk voor de aanschaf van zonnepanelen. Daarom komen onze adviseurs graag bij je langs voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek bij jou thuis.

Ontvangen van offerte

Zodra onze adviseur bij jou thuis is geweest, ontvang je een op maat gemaakte offerte waarin duidelijk wordt uitgelegd welke producten je krijgt en voor welke prijs.

Zorgeloze installatie

Zodra je de offerte hebt geaccepteerd, gaan we direct voor je aan de slag! Binnen een aantal weken komen onze deskundige monteurs de zorgeloze installatie verzorgen. Je hoeft zelf niets te doen. Alleen een kopje koffie zou lekker zijn.

Zorgeloos van aanschaf tot opbrengst

BTW-teruggave regelen wij

De BTW van de aanschaf van de zonnepanelen kan je terugvragen. Omdat we je graag deze administratieve rompslomp besparen, doen wij het voor je. Dat scheelt je tijd én geld. Het bedrag dat je terugkrijgt van de belasting is vaak honderden euro's!

Lees meer over de BTW teruggave

Houd eenvoudig het rendement bij

Zodra de zonnepanelen in werking zijn gesteld, installeer je de app op je smartphone. Met deze app houd je eenvoudig het rendement bij van je zonnepanelen.

Zorgeloos onderhoud van je zonnepanelen

Onze monteurs en adviseurs staan altijd voor je klaar. Zodra wij een verschil in rendement opmerken, zullen we daarom ook direct contact met je opnemen om te kijken of er iets mis is. Heb jij vragen over je zonnepanelen? Dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Mark Adviseur
9.1/10 | 869 reviews
Gerard lammers 10

“Goed bevallen”

Wil je een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs!

Laat Mark of één van zijn collega's jou terugbellen om een geheel vrijblijvend adviesgesprek met je in te plannen. Vanwege de Coronamaatregelen kunnen adviesgesprekken ook digitaal of telefonisch plaatsvinden.

Mark Adviseur