• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Aangesloten bij de SGZE
  • Zorgeloos garantie
  • Gecertificeerd bedrijf
Zorgeloos profiteren van de zon
Gratis adviesgesprek

Jouw laadpaal thuis

Zorgeloos opladen

  • Een laadpaal voor elk type auto
  • Altijd opgeladen op weg met een laadvermogen tot 11kW
  • Compact en aan de muur of op een paal te monteren
  • Geïnstalleerd door onze eigen monteurs
Adviesgesprek aanvragen

Jouw elektrische auto opladen

Je elektrische auto opladen met zonne energie? Met een laadpaal van Dijkman Zonne-energie ga jij zorgeloos opgeladen op pad. Onze adviseurs nemen graag contact met je op voor een persoonlijk en vrijblijvend advies. En onze eigen ervaren monteurs installeren de laadpaal binnen no-time bij jou thuis.

Zorgeloos én slim

Dankzij de koppeling met ons energie managementsysteem profiteer jij zorgeloos én slim van de zon. Je krijgt inzicht in je energieverbruik en je laadsessies. We activeren ook direct de dynamic load balancing functie. Dankzij deze functie wordt het vermogen slim verdeeld over jouw laadpaal en andere apparaten thuis. Zo wordt overbelasting voorkomen en kun je veilig opladen. 

 

Lees meer

Laadpaal met zonnepanelen combineren

Met zonnepanelen op je dak is een laadpaal nog voordeliger. De energie die je opwekt, kun je gebruiken om je elektrische auto op te laden. Ons energie managementsysteem helpt jou met het optimaliseren van je laadsessies. Voordeliger wordt het bijna niet.

Meer over zonnepanelen

Onze merken

Bij Dijkman Zonne-energie vinden we het belangrijk om producten van goede kwaliteit te bieden die passen bij jouw behoeften. We werken daarom met merken zoals Alfen en Zaptec.

Service en monitoring

Ook na de installatie staan we voor je klaar. In de app kun je jouw installatie monitoren en krijg je inzicht in jouw laadsessies. Daarnaast monitort ons eigen serviceteam dit ook voor je. Mocht er een storing of een defect zijn, dan zorgen wij dat dit snel wordt opgelost. Zo profiteer jij zorgeloos van de zon.

Ruben Adviseur
9.1/10 | 1790 reviews
Wilfred Schoppers 8

“Zeer tevreden over Dijkman.”

Wil je ook een laadpaal thuis?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met Ruben

Ruben is adviseur bij Dijkman Zonne-energie en weet alles over laadpalen. Vraag een adviesgesprek aan en ga zorgeloos en opgeladen op pad.

Ruben Adviseur

Meer nieuws

Zijn zonnepanelen nog rendabel na 2023?

We krijgen steeds vaker de vraag of zonnepanelen nog rendabel zijn. In dit artikel vertellen we over de gevolgen van de wisselende energieprijzen, de terugleverheffing en de afbouw van de salderingsregeling.

Lees verder

Martijn Elkink benoemd tot Algemeen Directeur van Dijkman Zonne-energie

Dijkman Zonne-energie, specialist in duurzame energie, verwelkomt Martijn Elkink als nieuwe Algemeen Directeur. Met ingang van 1 mei zal Martijn zich samen met eigenaar Dennis Dijkman richten op de toekomstbestendigheid en de volgende fase van het bedrijf.

Lees verder

Terugleverheffing voor zonnepanelen

Energieleverancier Vandebron brengt per 1 oktober een terugleverheffing voor zonnepanelen in rekening bij klanten. Dit roept veel vragen op. In dit blog vertellen we hoe het precies zat.

Lees verder