• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Aangesloten bij de SGZE
  • Zorgeloos garantie
  • Gecertificeerd bedrijf
Zorgeloos profiteren van de zon
Gratis adviesgesprek

Veilig, gezond en duurzaam

Bij Dijkman doen we het Zorgeloos

Bij Dijkman vinden we veiligheid en gezondheid van onze medewerkers een belangrijk aspect voor een succesvolle bedrijfsvoering. We investeren in een veilige werkomgeving door trainingen te verzorgen en onze collega's van goede materialen te voorzien. Lees hieronder meer over de veiligheid en welzijn binnen ons bedrijf.

Contact opnemen

Dijkman Academie

Veiligheid staat voorop. Onze monteurs werken natuurlijk vaak op hoogte. Geen dak of situatie is hetzelfde en daarom investeren we graag in goede trainingen zodat zij veilig kunnen werken. Er worden regelmatig toolbox trainingen georganiseerd waarin we samen de laatste veiligheidsrichtlijnen, procedures en beste werkwijzen bespreken. Ook bij het gebruik van apparatuur krijgen medewerkers specifieke trainingen. Bijvoorbeeld een training om de verreiker op een veilige en efficiente manier te bedienen of om een dakdoervoor dicht te branden. 

BHV cursus

Onze medewerkers worden getraind om adequaat te handelen in noodsituaties en eerste hulp te verlenen. Dit geldt voor collega's op zowel kantoor als op locatie.

BHV cursus dijkman zonne energie

VCA gecertificeerd

De monteurs bij Dijkman zijn VCA gecertificeerd. Deze certificering bevestigt dat we werken volgens veiligheidsnormen en procedures. Dit waarborgt een veilige werkomgeving en toont ook aan dat Dijkman zich inzet voor het voorkomen van ongevallen en het beschermen van zowel medewerkers als klanten. 

valharnas monteur dijkman

Vitaliteit

Bij Dijkman geloven we dat fit en gezond zijn je energie geeft. Daarom promoten we vitaliteit met elke dag vers fruit en toegang tot onze eigen fitnessruimte. Ook kun je meedoen met sportlessen bij Guido.fit, direct in ons pand. Zo blijft ons team niet alleen scherp op het werk, maar ook topfit.

valharnas monteur dijkman

Veel gestelde vragen over veiligheid

  • Wat zijn de veiligheidsmaatregelen bij het installeren van zonnepanelen op mijn dak?

    Onze monteurs maken gebruik van valbeveiliging. Ze plaatsen RSS-veiligheidsrekken en/of bouwen een steiger op om veilig te kunnen werken. Ook maken ze gebruik van een valharnas zodat ze zich kunnen zekeren.

  • Zijn er veiligheidscontroles tijdens de installatie?

    Onze veiligheidsdeskundige Frits is vaak aanwezig bij projecten om de monteurs te ondersteunen op het gebied van veiligheid. Ook moeten de monteurs een veiligheidsfoto aanleveren voor aanvang van de werkzaamheden. Zo kan Frits de maatregelen beoordelen en evenutueel de monteurs informeren of instureren hoe zij het project het beste kunnen aanpakken.

Henrico
9.1/10 | 1862 reviews
Hans Duistermaat 9

“Net en goed werk geleverd. Het heeft wel een tijd geduurd voordat de zonnepanelen zijn geplaatst.”

Meer weten over veiligheid?

Neem gerust contact op

Wil je meer weten over veiligheid of over werken bij Dijkman? Neem gerust contact op, we vertellen je graag meer.

Henrico

Ontdek Dijkman Zonne-energie

Over ons

Lees verder

Werken bij Dijkman

Lees verder

Ons team

Lees verder