• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Aangesloten bij de SGZE
  • Zorgeloos garantie
  • Gecertificeerd bedrijf
Zorgeloos profiteren van de zon
Gratis adviesgesprek

Transformeren naar een duurzame toekomstbestendige woning

"Ik zou het iedereen aanraden naar Dijkman Zonne-energie te gaan!"

Tijdens het adviesgesprek bij de familie Hutten kwam naar voren dat ze redelijk recent deze woning hadden gekocht en ze er graag een duurzame toekomstbestendige woning van wilde maken.

Hiervoor hadden ze zelf al een stappenplan gemaakt met hun wensen voor de toekomst, maar omdat zonne-energie op het moment de meest rendabele investering is, kozen ze ervoor om dit als eerste op hun lijstje af te kunnen vinken.

"In maart hebben we het solar edge zonnepanelen systeem van Dijkman Zonne-energie geleverd gekregen. De solar edge app werkt super handig en snel. We hebben voor Dijkman Zonne-energie panelen gekozen omdat de prijs en de service van hen zeer goed is. Henrico heeft ons deze panelen geadviseerd en het proces begeleid. Hij heeft duidelijk uitgelegd hoe de installatie in zijn werk gaat en hoe de app te gebruiken is. De zonnepanelen werken boven onze verwachting. Ook de montage was zeer snel en er is goed werk afgeleverd. De monteurs hebben alles netjes en schoon achtergelaten."

Het advies van Henrico

Tijdens het gemoedelijke gesprek bij familie Hutten aan tafel (met een overheerlijk bakje koffie en wat lekkers) hebben we de wensen en mogelijkheden besproken.

Bedrijfszekerheid en inzicht was een belangrijk speerpunt voor deze familie. Deze bedrijfszekerheid en inzicht vonden we samen terug in een SolarEdge omvormersysteem waarbij ieder paneel los zijn werk kan doen en het zichtbaar is hoeveel vermogen elk paneel levert en geleverd heeft. Dit geeft duidelijk inzicht in de werking van het systeem voor de klant en voor ons als installateur. Hierdoor kunnen we de klant optimaal bedienen als service onverhoopt nodig zou zijn.

Henrico Adviseur
9.1/10 | 1699 reviews
G. Karsten 10

“De afspraak verliep ietwat chaotisch maar het plaatsen van de schermen en het vervangen van de meterkast is keurig gedaan.”

Ook zorgeloos genieten van de zon?

Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met Henrico!

Henrico is adviseur bij Dijkman Zonne-energie en helpt je graag met al je vragen over zonnepanelen. Vanwege de Coronamaatregelen kunnen adviesgesprekken ook digitaal of telefonisch plaatsvinden.

Vraag adviesgesprek aan Geheel vrijblijvend!
Henrico Adviseur

Meer zorgeloos opgeleverd

De stap naar zonne-energie

Bij de familie Dijcks plaatsten we 12 zonnepanelen op een schuin bitumen dak. Daarmee besparen ze op energiekosten en dragen ze bij aan een beter milieu.

Lees verder

Hoog en Droog in Stadshagen

Een maatwerkoplossing voor een bewonerscollectief in Stadshagen heeft 11 prachtige terpwoningen voorzien van zonnepanelen.

Lees verder

Besparen op de energierekening

De familie Wolters in Westerhaar geniet tegenwoordig van 13 zonnepanelen. Ze wilden namelijk gaan besparen op hun energierekening.

Lees verder