• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Aangesloten bij de SGZE
  • Zorgeloos garantie
  • Gecertificeerd bedrijf
Zorgeloos profiteren van de zon
Gratis adviesgesprek

Zonnepanelen uit het zicht met optimaal rendement

"Wij kijken erop terug met een goed gevoel!"

De familie Holterman wilde niet dat de zonnepanelen in het zicht werden geplaatst, daarom heeft Dijkman Zonne-energie onderzocht waar de zonnepanelen wel gemonteerd konden worden, met een optimaal rendement. De 16 zonnepanelen zijn verdeeld over de achterkant van het dak en de dakkapel. Lees de ervaring van de familie Holterman.

"We wilden onze energierekening omlaag brengen en meer aan duurzaamheid doen. Hierbij dachten wij direct aan zonnepanelen. Zonnepanelen vinden wij niet mooi, maar bij ons huis was de achterkant ook geschikt. Dit maakte de keuze makkelijk: onze energierekening omlaag brengen door middel van zonnepanelen op de achterkant van onze woning, waar ze niet in het zicht liggen."

De service van Dijkman Zonne-energie

"Wij dachten direct aan Dijkman Zonne-energie. Via kennissen en vrienden hebben wij alleen maar goede verhalen gehoord over het bedrijf. Dat vinden wij erg belangrijk.

Het contact met Dijkman Zonne-energie was erg prettig. Mark (adviseur bij Dijkman Zonne-energie) was eerlijk en vriendelijk. Samen met hem hebben we een plan gemaakt. De jongens die dit kwamen uitvoeren kwamen middenin de hittegolf deze zomer. De jongens werkten ondanks de hitte super hard en waren erg vriendelijk. Ze gingen ook pas weg toen alles was geregeld. Dit gaf ons een fijn gevoel."

Mark Adviseur
9.1/10 | 1699 reviews
G. Karsten 10

“De afspraak verliep ietwat chaotisch maar het plaatsen van de schermen en het vervangen van de meterkast is keurig gedaan.”

Ook zorgeloos genieten van de zon?

Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met Mark!

Mark is adviseur bij Dijkman Zonne-energie en helpt je graag met al je vragen over zonnepanelen. Vanwege de Coronamaatregelen kunnen adviesgesprekken ook digitaal of telefonisch plaatsvinden.

Vraag adviesgesprek aan Geheel vrijblijvend!
Mark Adviseur

Meer zorgeloos opgeleverd

De stap naar zonne-energie

Bij de familie Dijcks plaatsten we 12 zonnepanelen op een schuin bitumen dak. Daarmee besparen ze op energiekosten en dragen ze bij aan een beter milieu.

Lees verder

Hoog en Droog in Stadshagen

Een maatwerkoplossing voor een bewonerscollectief in Stadshagen heeft 11 prachtige terpwoningen voorzien van zonnepanelen.

Lees verder

Besparen op de energierekening

De familie Wolters in Westerhaar geniet tegenwoordig van 13 zonnepanelen. Ze wilden namelijk gaan besparen op hun energierekening.

Lees verder