• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Aangesloten bij de SGZE
  • Zorgeloos garantie
  • Gecertificeerd bedrijf
Zorgeloos profiteren van de zon
Gratis adviesgesprek

Goede ervaringen
trokken ons over
de streep

"Alles is fantastisch verlopen!"

De familie Wolters in Westerhaar geniet tegenwoordig van 13 zonnepanelen. Ze wilden namelijk gaan besparen op hun energierekening. Lees het verhaal van de familie Wolters hieronder.

"Een kennis van ons heeft al jaren zonnepanelen van Dijkman Zonne-energie en is er altijd erg over te spreken. We hebben wel onderzoek gedaan naar andere aanbieders, maar de goede ervaringen van klanten, de goede prijs en de 20 jaar Zorgeloos garantie trokken ons over de streep."

Henrico heeft alles goed uitgelegd

"Toen wij contact opnamen met Dijkman Zonne-energie om onze situatie te bespreken, werd er direct een gratis adviesgesprek ingepland. Henrico kwam bij ons langs en heeft alles duidelijk aan ons uitgelegd. We zijn erg te spreken over het fijne contact en de laagdrempelige manier van communiceren."

De installatie was top!

"Nadat we akkoord hadden gegeven, lagen onze zonnepanelen al binnen enkele weken op ons dak. De monteurs zijn deskundige vakmannen die alles keurig hebben geïnstalleerd en alles netjes hebben achtergelaten."

Henrico Adviseur
9.1/10 | 1699 reviews
G. Karsten 10

“De afspraak verliep ietwat chaotisch maar het plaatsen van de schermen en het vervangen van de meterkast is keurig gedaan.”

Ook zorgeloos genieten van de zon?

Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met Henrico!

Henrico is adviseur bij Dijkman Zonne-energie en helpt je graag met al je vragen over zonnepanelen. Vanwege de Coronamaatregelen kunnen adviesgesprekken ook digitaal of telefonisch plaatsvinden.

Vraag adviesgesprek aan Geheel vrijblijvend!
Henrico Adviseur

Meer zorgeloos opgeleverd

De stap naar zonne-energie

Bij de familie Dijcks plaatsten we 12 zonnepanelen op een schuin bitumen dak. Daarmee besparen ze op energiekosten en dragen ze bij aan een beter milieu.

Lees verder

Hoog en Droog in Stadshagen

Een maatwerkoplossing voor een bewonerscollectief in Stadshagen heeft 11 prachtige terpwoningen voorzien van zonnepanelen.

Lees verder

Besparen op de energierekening

De familie Wolters in Westerhaar geniet tegenwoordig van 13 zonnepanelen. Ze wilden namelijk gaan besparen op hun energierekening.

Lees verder