• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Aangesloten bij de SGZE
  • Zorgeloos garantie
  • Gecertificeerd bedrijf
Zorgeloos profiteren van de zon
Gratis adviesgesprek

Een lagere energierekening voor de familie Boerdijk

"De service is top!"

De familie Boerdijk uit Heino wilde een verlaging van hun energierekening. Met behulp van 9 zonnepanelen is dat gelukt. Na twee jaar is de familie Boerdijk nog steeds erg tevreden met hun aankoop.

"De hoofdreden om zonnepanelen te nemen, was kostenbesparing op de energierekening. We wilden de energierekening omlaag brengen en daarvoor waren zonnepanelen de ideale oplossing. Omdat ik zelf elektromonteur ben, heb ik de bekabeling allemaal zelf gedaan. Hierdoor werd het extra aantrekkelijk voor ons omdat dit scheelde in de kosten. Doordat wij ook minder met gas doen, maar meer elektrisch, besparen wij daarop ook nog geld. We zijn dus goed met duurzaamheid bezig."

De service van Dijkman Zonne-energie

"Wij hebben ook een andere partij op bezoek gehad. Deze partij kon echter niet mee met de prijs van Dijkman Zonne-energie. Ook speelde het mee dat Dijkman Zonne-energie een plaatselijke installateur is, waar wij veel waarde aan hechten.

We hebben de installatie nu 2 jaar. In die 2 jaar heb ik op de app gezien dat 1 paneel het minder deed. Hiervoor heeft Dijkman Zonne-energie het paneel direct vervangen. Dit was goed afgehandeld en wij zijn hier erg tevreden over. De service was top!"

Mark Adviseur
9.1/10 | 1699 reviews
G. Karsten 10

“De afspraak verliep ietwat chaotisch maar het plaatsen van de schermen en het vervangen van de meterkast is keurig gedaan.”

Ook zorgeloos genieten van de zon?

Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met Mark!

Mark is adviseur bij Dijkman Zonne-energie en helpt je graag met al je vragen over zonnepanelen. Vanwege de Coronamaatregelen kunnen adviesgesprekken ook digitaal of telefonisch plaatsvinden.

Vraag adviesgesprek aan Geheel vrijblijvend!
Mark Adviseur

Meer zorgeloos opgeleverd

De stap naar zonne-energie

Bij de familie Dijcks plaatsten we 12 zonnepanelen op een schuin bitumen dak. Daarmee besparen ze op energiekosten en dragen ze bij aan een beter milieu.

Lees verder

Hoog en Droog in Stadshagen

Een maatwerkoplossing voor een bewonerscollectief in Stadshagen heeft 11 prachtige terpwoningen voorzien van zonnepanelen.

Lees verder

Besparen op de energierekening

De familie Wolters in Westerhaar geniet tegenwoordig van 13 zonnepanelen. Ze wilden namelijk gaan besparen op hun energierekening.

Lees verder