• Persoonlijk advies
 • Uitsluitend A-merken
 • Aangesloten bij de SGZE
 • Zorgeloos garantie
 • Gecertificeerd bedrijf
Zorgeloos profiteren van de zon
Gratis adviesgesprek

Zonnepanelen Dalfsen

Al meer dan 4400 panelen geplaatst!

Dijkman Zonne-energie is al jaren gevestigd in Heino. Grote kans dat je onze bussen al hebt zien rondrijden bij jou in de buurt! Het is dan ook niet raar dat al meer dan 300 huizen in Dalfsen zijn voorzien van zonnepanelen van Dijkman Zonne-energie. Overweeg jij ook om zonnepanelen aan te schaffen? Lees dan vooral verder of vraag direct een gratis adviesgesprek aan!

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Profiteer ook Zorgeloos van de zon als inwoner van Dalfsen

 • In Dalfsen hebben al meer dan 300 huizen onze zonnepanelen
 • Dat zijn meer dan 4400 zonnepanelen van Dijkman Zonne-energie
 • en zo besparen we jaarlijks ruim €660.334,- in Dalfsen!

 • In Dalfsen besparen we jaarlijks ruim 607.507 kilo aan CO2 uitstoot
 • Dat zijn omgerekend 25.313 bomen om het te compenseren!

Doe de gratis zonnepanelen check!

Wil je net als al die andere huizen in Dalfsen zonnepanelen op je dak en direct beginnen met profiteren van de zon? Doe dan de gratis zonnepanelen check.

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor deze vrijblijvende zonnepanelen check.

  Contact

  Vul hier uw voor- en achternaam in

  Wij sturen je een bevestiging van de afspraak

  Uw postcode zonder spaties (0000AA)

  Nummer met toevoeging (met spatie)

  Wij bellen om een afspraak te maken

  Ter indicatie

  Velden met een * zijn verplicht

  Zorgeloos profiteren van de zon in Dalfsen

  met Zorgeloos Garantie

  Ook in Dalfsen kun je zorgeloos profiteren van de zon met onze Zorgeloos Garantie! Wil jij als inwoner van Dalfsen de komende 20 jaar zonder zorgen profiteren van de zon met onze zonnepanelen? Lees dan over alle voordelen van onze Zorgeloos Garantie of laat je geheel vrijblijvend adviseren door één van onze adviseurs. We komen graag bij je langs in Dalfsen.

  Zorgeloos opgeleverd in Dalfsen

  Direct bijdragen aan een beter milieu en een lagere energierekening

  De familie Teunissen is net komen wonen in hun mooie twee-onder-een-kap woonhuis in Dalfsen. Dijkman Zonne-energie heeft 20 zonnepanelen geplaatst waardoor de familie direct bijdraagt aan een beter milieu en natuurlijk een lagere energierekening kan verwachten. Lees hun ervaring met onze service.

  Alles over zonnepanelen

  Zit jij er ook aan te denken om zonnepanelen te nemen? Bij Dijkman Zonne-energie willen we je zo goed mogelijk informeren over de aanschaf van zonnepanelen zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Hieronder vind je daarom de meest gestelde vragen die aan onze adviseurs worden gesteld.

  Hoeveel kosten zonnepanelen?

  De prijs van een installatie met 9 zonnepanelen kost ongeveer €3800,- exclusief BTW. De prijs hangt echter volledig af van jouw persoonlijke situatie en kan dus hoger of lager zijn.

  Wat is de opbrengst van zonnepanelen?

  Wanneer je 12 zonnepanelen van 360 Wattpiek hebt, wek je per jaar ongeveer 4320 kWh op. Als je het in euro's wilt uitdrukken is je gemiddelde maandopbrengst van je zonnepanelen dan ongeveer €73,-. Dit is ongeveer €875,- per jaar!

  Terugverdientijd van zonnepanelen

  De gemiddelde terugverdientijd van een zonnepaneelinstallatie is 6 jaar.

  Hoeveel BTW krijg ik terug?

  Stel, je neemt een zonnepanelen installatie inclusief montage voor een prijs van €4598,- inclusief BTW. Je betaalt 21% BTW over dit bedrag, dus exclusief BTW betaal je maar €3800,-. Dit betekent dat je bijna 800 euro terugkrijgt. En die BTW teruggave regelen wij voor je!

  Subsidies voor zonnepanelen

  Als particulier ben je aangewezen op de regionale subsidies die via de gemeente beschikbaar worden gesteld. Bekijk of jij in aanmerking komt voor een regionale subsidie met de Energiesubsidiewijzer.

  Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

  Het ideale plaatje is dat je net iets meer energie opwekt dan dat je jaarlijks verbruikt. Een voorbeeld: Je jaarlijkse energieverbruik is 3.500 kWh per jaar. Een zonnepaneel heeft een vermogen van 360 Wp. Rekensom: 3500 kWh / 360 Wp = 9,7 zonnepanelen. We raden dan aan om 11 zonnepanelen te nemen. Of dit ook mogelijk is bij jou, hangt af van de afmetingen van je dak en de eventuele obstakels waar rekening mee gehouden dient te worden.

  Terugleveren aan het net

  Wanneer je op een dag meer energie opwekt dan dat je verbruikt, kan je de teveel opgewekte stroom terugleveren aan je energieleverancier. Daarvoor ontvang je aan het eind van het jaar een terugleververgoeding of het wordt verrekend met de stroom die je van de energieleverancier hebt gebruikt indien je minder energie hebt opgewekt dan dat je hebt verbruikt. Dit heet salderen.

  Zonnepanelen op plat dak

  Op een schuin dak ben je afhankelijk van de helling en de ligging van het dak. Op een plat dak ben je flexibel en heb je de mogelijkheid om de zonnepanelen in de juiste richting te plaatsen en de juiste hellingshoek te hanteren waardoor je optimaal rendement hebt.

  Wat doet een omvormer?

  Zonnepanelen kunnen niet zonder de zon en een omvormer. De omvormer is het hart van de installatie en zorgt ervoor dat de opgevangen gelijkspanning wordt omgezet naar wisselstroom. Wisselstroom is het soort stroom dat bruikbaar is in je woning. Bij Dijkman Zonne-energie werken bij met Enphase omvormers en ben je verzekerd van optimaal rendement, maximale betrouwbaarheid en extreme veiligheid.

  Mark Adviseur
  9.1/10 | 1558 reviews
  J. Bruins 9

  “Prima en netjes verzorgd alles netjes geplaatst. Waarom Dijkman Komt het beste uit alle recensies die we hebben gelezen van verschillende leveranciers.”

  Woon je in Dalfsen en ben je benieuwd hoeveel jij per jaar kan besparen met zonnepanelen?

  Neem dan contact op met één van onze adviseurs!

  Mark en zijn collega's staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

  Vraag adviesgesprek aan Gratis en vrijblijvend!
  Mark Adviseur