• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Aangesloten bij de SGZE
  • Zorgeloos garantie
  • Gecertificeerd bedrijf
Zorgeloos profiteren van de zon
Gratis adviesgesprek

BTW-teruggave

Wij regelen het voor je!

Omdat je formeel ondernemer wordt bij de aanschaf van zonnepanelen, heb je de mogelijkheid om de betaalde BTW terug te vragen via de Belastingdienst. Omdat wij bij Dijkman Zonne-energie geloven in een zorgeloos proces, van aanschaf tot opbrengst, verzorgen wij deze BTW-teruggave voor jou. Geen administratieve rompslomp dus!

Gratis advies gesprek aanvragenBinnen 1 minuut geregeld

Bespaar duizenden euro's!

Een BTW-teruggave van de zonnepaneleninstallatie kan oplopen tot in de duizenden euro’s. Je ontvangt namelijk het gehele BTW bedrag dat je hebt betaald over je zonnepaneleninstallatie terug van de Belastingdienst. Hoeveel je precies terug krijgt hangt af van de prijs die je betaald hebt. Hoe meer zonnepanelen je hebt genomen, hoe meer BTW je terugkrijgt.

Om jou al die administratieve rompslomp te besparen, verzorgen wij de BTW-teruggave van de zonnepanelen. Je hoeft zelf dus helemaal niks te doen voor de BTW-teruggave van je zonnepanelen!

Rekenvoorbeeld:

Stel, je neemt een zonnepaneel installatie met 9 zonnepanelen, een omvormer, montagesysteem en de montage door onze monteurs. De prijs voor dit pakket is €4598,- inclusief BTW. Je betaalt 21% BTW over dit bedrag, dus exclusief BTW betaal je maar €3800,-. 

Mark Adviseur
9.1/10 | 1699 reviews
G. Karsten 10

“De afspraak verliep ietwat chaotisch maar het plaatsen van de schermen en het vervangen van de meterkast is keurig gedaan.”

Ben jij benieuwd hoeveel BTW jij terug kan krijgen?

Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze adviseurs.

We maken vrijblijvend een situatieschets voor je. Vanwege de Coronamaatregelen kunnen adviesgesprekken ook digitaal of telefonisch plaatsvinden.

Mark Adviseur