• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Aangesloten bij de SGZE
  • Zorgeloos garantie
  • Gecertificeerd bedrijf
Zorgeloos profiteren van de zon
Gratis adviesgesprek

Zaptec Laadpaal

Zorgeloos opladen

  • Voor elk type elektrische auto
  • Laadvermogen van 22kW
  • Altijd veilig met load balancing
  • Inzicht in je laadsessies
Gratis advies

Jouw auto opladen met de Zaptec Go

Zoek je een laadoplossing voor thuis? De Zaptec Go is een slimme laadpaal die ideaal is om thuis jouw elektrische auto mee op te laden. Deze laadpaal heeft een krachtig vermogen en is eenvoudig in gebruik. Ook staat het compacte en subtiele design mooi bij elk type woning.  

Klein model, krachtig vermogen

De Zaptec Go laadpaal is ontworpen met een focus op snelheid en efficiëntie. Het compacte model is ongeveer net zo groot als een tablet en weegt nog geen 1,5 kg. Toch biedt deze laadpaal een vermogen tot maximaal 22 kW, afhankelijk van het type aansluiting. Hierdoor laad je je auto tot wel 10 keer sneller op dan met een reguliere stekker. En of je nu een compacte stadsauto hebt of een ruime gezinsauto, de Zaptec Go is geschikt voor elk type elektrische auto.

Zaptec Go laadoplossing aan de muur

Stijlvol ontwerp voor elke omgeving

De Zaptec Go is niet alleen krachtig, maar ook stijlvol. Met keuze uit maar liefst 6 verschillende kleuren en een subtiel ontwerp, past deze laadpaal in elke omgeving. Of het nu in je garage, op de oprit of aan de schutting is.

Zaptec Go: slim en toekomstbestendig

Bij Dijkman Zonne-energie bereiden we je graag voor op de toekomst. Daarom installeren we niet alleen je Zaptec Go laadpaal, maar koppelen we deze ook direct aan een enegiemanagement systeem. Zo krijg je inzicht in laaddata, rapportages en energieverbruik. Met dynamic load balancing verdeelt de laadpaal slim de stroom in jouw woning, waardoor je veilig en zorgeloos je auto oplaadt. Daarnaast is het dankzij het energiemanagement systeem mogelijk om jouw laadsessies te optimaliseren. Op basis van het weer, de energieprijzen (bij een dynamisch energiecontract) en jouw gewenste laad- of vertrektijd, wordt jouw slimme laadpaal aangestuurd.

Zorgeloos geïnstalleerd


Ons ervaren montageteam installeert jouw laadpaal thuis. De elektricien zorgt ervoor dat alles in de meterkast gereed wordt gemaakt en een monteur plaatst de laadpaal op de gewenste plek. Ze installeren ook direct de app zodat jij inzage krijgt in je laadsessies en energieverbruik. Zo ga jij vervolgens zorgeloos en opgeladen op weg.

Meest gestelde vragen over de Zaptec laadpaal

Ruben
9.1/10 | 1862 reviews
Hans Duistermaat 9

“Net en goed werk geleverd. Het heeft wel een tijd geduurd voordat de zonnepanelen zijn geplaatst.”

Meer weten over de Zaptec laadpaal?

Neem contact op met Ruben

Ruben is adviseur bij Dijkman Zonne-energie en helpt je graag met al je vragen over laadpalen.

Adviesgesprek aanvragen Geheel vrijblijvend
Ruben

Meer over zonne-energie

De opbrengst van zonnepanelen

De kosten en opbrengsten van zonnepanelen worden bepaald door het type zonnepaneel en hoeveelheid zonnepanelen die geplaatst worden.

Lees verder