• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Aangesloten bij de SGZE
  • Zorgeloos garantie
  • Gecertificeerd bedrijf
Zorgeloos profiteren van de zon
Gratis adviesgesprek

Een laadpaal voor jouw Volkswagen

Zorgeloos opladen

Volgens Volkswagen is elektrisch rijden voor iedereen. De elektrische auto’s van Volkswagen zijn innovatief, betrouwbaar en duurzaam. Ben je op zoek naar een laadpaal voor jouw Volkswagen? Wij adviseren je graag over onze laadoplossingen voor thuis.

Gratis advies

Voordelen van thuis jouw Volkswagen opladen


Een eigen laadpaal voor jouw Volkswagen? Thuis je Volkswagen opladen brengt heel wat voordelen met zich mee. Zo ben je bijvoorbeeld niet meer afhankelijk van openbare laadpalen of laadstations. Je bent altijd gegarandeerd van een oplaadpunt. Ook is het thuisladen vaak goedkoper dan opladen bij openbare laadstations, vooral als je een dynamisch energiecontract hebt. 

Een laadpaal thuis voor Volkswagen

Onze laadpalen of wandladers voor Volkswagens bieden technische specificaties die perfect aansluiten bij jouw auto. Volkswagens hebben een gemiddelde accucapaciteit van 70 kWh en een laadvermogen van 3,7 - 11 kW.  kun je snel en efficiënt je auto opladen.

Een van onze adviseurs brengt graag jouw situatie in kaart zodat onze vakkundige monteurs aan de slag kunnen. Zij zorgen voor een zorgeloze installatie van de laadpaal en zorgen dat alles in de meterkast netjes wordt weggewerkt.  

Bij gunstige energietarieven bespaar al door slim te laden al snel 15 cent per kWh. Voor het volladen van een volkswagen met een gemiddelde accucapaciteit van 60 kW bespaar je dus 9 euro. Heb je een dynamisch energiecontract? Dan kun je zelfs nog veel meer besparen.

Jouw elektrische Volkswagen opladen wanneer jij wilt

Direct opladen met zonne-energie

Bespaar gemiddeld 9 euro door slim te laden

Load balancing

Onze laadpalen zijn uitgerust met de load balancing functie. Dankzij deze functie kun jij altijd veilig je auto opladen, ook als je andere grote verbruikers hebt. Load balancing houdt in dat de stroom verdeelt wordt om overbelasting van je elektrische systeem te voorkomen. Zo laad jij altijd veilig je Volkswagen op. 

Je Volkswagen opladen met Zonne-energie

Haal het maximale uit zonne-energie met onze innovatieve oplossingen. Heb jij al zonnepanelen op je dak? Dan kan je jouw Volkswagen opladen met schone, groene energie. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar het vermindert ook je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet.

Slim je Volkswagen opladen met energie management

dynamisch contract - laden op meest gunstige energieprijzen / of icm zonnepanelen en accu

E-flux

factureren via je werk oid

Een laadpaal voor elk model Volkswagen

Laadpaal voor Volkswagen ID-3

Lees verder
Ruben
9.1/10 | 1790 reviews
Wilfred Schoppers 8

“Zeer tevreden over Dijkman.”

Meer weten over een laadpaal voor jouw Volkswagen?

Neem contact op met Ruben

Benieuwd hoe je jouw Volkswagen kunt voorzien van een eigen laadpaal? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies en profiteer zorgeloos van thuisladen.

Adviesgesprek aanvragen Geheel vrijblijvend
Ruben

Meer over laadpalen voor thuis

Zaptec laadpaal

Lees verder

Laadpaal

Lees verder

Zonnepanelen kopen

Lees verder