• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Aangesloten bij de SGZE
  • Zorgeloos garantie
  • Gecertificeerd bedrijf
Zorgeloos profiteren van de zon
Gratis adviesgesprek

Een laadpaal voor jouw Toyota

Zorgeloos opladen

Volgens autofabrikanten is elektrisch rijden voor iedereen. De elektrische auto’s zijn innovatief, betrouwbaar en duurzaam. Ben je op zoek naar een laadpaal voor jouw Toyota? Wij adviseren je graag over onze laadoplossingen voor thuis.

Gratis advies

Voordelen van thuis jouw Toyota opladen


Een eigen laadpaal voor jouw Toyota? Thuis je Toyota opladen brengt heel wat voordelen met zich mee. Zo ben je bijvoorbeeld niet meer afhankelijk van openbare laadpalen of laadstations. Je bent altijd gegarandeerd van een oplaadpunt. Ook is het thuisladen vaak goedkoper dan opladen bij openbare laadstations, vooral als je een dynamisch energiecontract hebt.

Een laadpaal thuis voor Toyota

Onze laadpalen en wandladers zijn perfect afgestemd op de technishe specificaties van jouw auto. Toyota's hebben een accucapaciteit variërend van 50 kW - 75 kW en een laadvermogen van 11 kW. Onze laadoplossingen bieden een snelle en efficiënte manier om jouw auto op te laden.

Door slim te laden, bespaar je bij gunstige energietarieven al snel 15 cent per kw. Voor het volladen van een Toyota met een gemiddelde accucapaciteit van 60 kW bespaar je dus 9 euro. Heb je een dynamisch energiecontract? Dan kun je zelfs nog veel meer besparen.

Een van onze adviseurs brengt graag jouw situatie in kaart zodat onze vakkundige monteurs aan de slag kunnen. Zij zorgen voor een zorgeloze installatie van de laadpaal en zorgen dat alles in de meterkast netjes wordt weggewerkt.  

Jouw elektrische Toyota opladen wanneer jij wilt

Direct opladen met zonne-energie

Bespaar gemiddeld 9 euro door slim te laden

Load balancing

Onze laadpalen zijn uitgerust met de load balancing functie. Dankzij deze functie kun jij altijd veilig je auto opladen, ook als je andere grote verbruikers hebt. Load balancing houdt in dat de stroom verdeeld wordt om overbelasting van je elektrische systeem te voorkomen. Zo laad jij altijd veilig je Toyota op. 

Je Toyota opladen met Zonne-energie

Haal het maximale uit zonne-energie met onze innovatieve oplossingen. Heb jij al zonnepanelen op je dak? Dan kan je jouw Toyota opladen met schone, groene energie. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar het vermindert ook je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet.

Meer over zonnepanelen

Slim je Toyota opladen met energie management

Dankzij de integratie met ons energie managementsysteem laad jij zorgeloos én slim je Toyota op. In de app krijg je inzicht in je energieverbruik en laadsessies. Heb je zonnepanelen en/of een dynamisch energiecontract? Dan stuurt het energie managementsysteem automatisch op de voordeligste momenten om je auto op te laden. Bijvoorbeeld dus wanneer je zonnepanelen veel stroom op wekken of als de energieprijzen laag zijn (bij een dynamisch energiecontract). Zo combineer je niet alleen efficiënt en veilig opladen, maar ook kosteneffectiviteit in één intelligent systeem.

Meer over energie management

Laadkosten verrekenen en factureren

De slimme laadpaal voor jouw Toyota is gemakkelijk te beheren en in te stellen voor zowel privé-, publiek- als zakelijk gebruik. Dit is met name handig bij het verrekenen of factureren van laadkosten. Jouw laadsessies worden automatisch en moeiteloos gefactureerd aan bijvoorbeeld jouw werkgever. Wil je je laadpaal openbaar maken? Dan stel je eenvoudig zelf de laadtarieven in. 

Ruben
9.1/10 | 1862 reviews
Hans Duistermaat 9

“Net en goed werk geleverd. Het heeft wel een tijd geduurd voordat de zonnepanelen zijn geplaatst.”

Meer weten over een laadpaal voor jouw Toyota?

Neem contact op met Ruben

Benieuwd hoe je jouw Toyota kunt voorzien van een eigen laadpaal? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies en profiteer zorgeloos van thuisladen.

Adviesgesprek aanvragen Geheel vrijblijvend
Ruben

Meer over laadpalen voor thuis

Laadpaal voor ieder automerk

Lees verder

Zonnepanelen kopen

Lees verder

Zaptec laadpaal

Lees verder