Zonnepanelen uit het zicht met optimaal rendement

"Wij kijken erop terug met een goed gevoel!"

De familie Holterman wilde niet dat de zonnepanelen in het zicht werden geplaatst, daarom heeft Dijkman Zonne-energie onderzocht waar de zonnepanelen wel gemonteerd konden worden, met een optimaal rendement. De 16 zonnepanelen zijn verdeeld over de achterkant van het dak en de dakkapel. Lees de ervaring van de familie Holterman.

"We wilden onze energierekening omlaag brengen en meer aan duurzaamheid doen. Hierbij dachten wij direct aan zonnepanelen. Zonnepanelen vinden wij niet mooi, maar bij ons huis was de achterkant ook geschikt. Dit maakte de keuze makkelijk: onze energierekening omlaag brengen door middel van zonnepanelen op de achterkant van onze woning, waar ze niet in het zicht liggen."

De service van Dijkman Zonne-energie

"Wij dachten direct aan Dijkman Zonne-energie. Via kennissen en vrienden hebben wij alleen maar goede verhalen gehoord over het bedrijf. Dat vinden wij erg belangrijk.

Het contact met Dijkman Zonne-energie was erg prettig. Celesta (adviseur bij Dijkman Zonne-energie) was eerlijk en vriendelijk. Samen met haar hebben we een plan gemaakt. De jongens die dit kwamen uitvoeren kwamen middenin de hittegolf deze zomer. De jongens werkten ondanks de hitte super hard en waren erg vriendelijk. Ze gingen ook pas weg toen alles was geregeld. Dit gaf ons een fijn gevoel."

Celesta Adviseur
9.1/10 | 849 reviews
Anoniem 10

“Duidelijke offerte nette plaatsing.”

Ook zorgeloos genieten van de zon?

Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met Celesta!

Celesta is adviseur bij Dijkman Zonne-energie en helpt je graag met al je vragen over zonnepanelen. Vanwege de Coronamaatregelen kunnen adviesgesprekken ook digitaal of telefonisch plaatsvinden.

Vraag adviesgesprek aan Geheel vrijblijvend!
Celesta Adviseur

Meer zorgeloos opgeleverd

Besparen op de energierekening

De familie Wolters in Westerhaar geniet tegenwoordig van 13 zonnepanelen. Ze wilden namelijk gaan besparen op hun energierekening.

Lees verder

Direct besparen en bijdragen aan het milieu

Bij de familie van Leeuwen in Fluitenberg heeft Dijkman Zonne-energie 10 zonnepanelen geïnstalleerd. Ze merkten direct de besparing in de portemonnee.

Lees verder

Inzicht in de kosten en terugverdientijd

Bij de familie Knobben hebben we 14 parallel geschakelde zonnepanelen geplaatst. Onze adviseur Henrico heeft voor hen een plan gemaakt en de monteurs hebben een zorgeloze installatie geleverd.

Lees verder