Een uitbreiding van de zonnepanelen installatie

"Weer voor Dijkman Zonne-energie gekozen door de goede service"

De familie Heerikhuize heeft sinds 2018 al 18 zonnepanelen op hun dak. Door de aanschaf van een elektrische auto steeg het energieverbruik waardoor ze kozen voor een uitbreiding van de zonnepanelen installatie. Lees de ervaring van de familie Heerikhuize.

"In 2018 hebben we besloten om een zonnepaneel installatie aan te schaffen. De 18 panelen die we toen hebben aangeschaft, wekten voldoende energie op om het verbruik te dekken. Echter hebben we een elektrische auto genomen waardoor het verbruik enorm is gestegen. Door de stijging van de energiekosten hebben we besloten om de zonnepaneel installatie uit te breiden zodat het gehele verbruik kan worden gedekt door eigen opgewekte energie."

De oplossing van Dijkman Zonne-energie

Dijkman Zonne-energie heeft naast de huidige installatie een nieuwe installatie van 18 panelen met omvormer geplaatst. We hebben gebruik gemaakt van hetzelfde zonnepaneel om eenheid te creëren op het dak. Het huidige systeem op het dak moest worden verplaatst om ruimte te maken voor de nieuwe set zonnepanelen. Omdat het dak wat obstakels heeft en voorzien is van ramen was het nog wel even puzzelen om alle 36 panelen strak op het dak te krijgen. In goede samenwerking met de klant zijn we tot een goed plan gekomen. Beide installaties zijn naar tevredenheid opgeleverd.

Celesta Adviseur
9.1/10 | 839 reviews
Anoniem 10

“Zeer correct en prettig om samen mee te werken.”

Ook zorgeloos genieten van de zon?

Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met Celesta!

Celesta is adviseur bij Dijkman Zonne-energie en helpt je graag met al je vragen over zonnepanelen. Vanwege de Coronamaatregelen kunnen adviesgesprekken ook digitaal of telefonisch plaatsvinden.

Vraag adviesgesprek aan Geheel vrijblijvend!
Celesta Adviseur

Meer zorgeloos opgeleverd

Direct besparen en bijdragen aan het milieu

Bij de familie van Leeuwen in Fluitenberg heeft Dijkman Zonne-energie 10 zonnepanelen geïnstalleerd. Ze merkten direct de besparing in de portemonnee.

Lees verder

Inzicht in de kosten en terugverdientijd

Bij de familie Knobben hebben we 14 parallel geschakelde zonnepanelen geplaatst. Onze adviseur Henrico heeft voor hen een plan gemaakt en de monteurs hebben een zorgeloze installatie geleverd.

Lees verder

Snel zorgeloos profiteren van de zon

Dijkman Zonne-energie heeft bij Roy en Marieke Rientjes 16 zonnepanelen geïnstalleerd. Binnen een aantal weken kon de familie al zorgeloos genieten van de zon!

Lees verder