Een lagere energierekening voor de familie Boerdijk

"De service is top!"

De familie Boerdijk uit Heino wilde een verlaging van hun energierekening. Met behulp van 9 zonnepanelen is dat gelukt. Na twee jaar is de familie Boerdijk nog steeds erg tevreden met hun aankoop.

"De hoofdreden om zonnepanelen te nemen, was kostenbesparing op de energierekening. We wilden de energierekening omlaag brengen en daarvoor waren zonnepanelen de ideale oplossing. Omdat ik zelf elektromonteur ben, heb ik de bekabeling allemaal zelf gedaan. Hierdoor werd het extra aantrekkelijk voor ons omdat dit scheelde in de kosten. Doordat wij ook minder met gas doen, maar meer elektrisch, besparen wij daarop ook nog geld. We zijn dus goed met duurzaamheid bezig."

De service van Dijkman Zonne-energie

"Wij hebben ook een andere partij op bezoek gehad. Deze partij kon echter niet mee met de prijs van Dijkman Zonne-energie. Ook speelde het mee dat Dijkman Zonne-energie een plaatselijke installateur is, waar wij veel waarde aan hechten.

We hebben de installatie nu 2 jaar. In die 2 jaar heb ik op de app gezien dat 1 paneel het minder deed. Hiervoor heeft Dijkman Zonne-energie het paneel direct vervangen. Dit was goed afgehandeld en wij zijn hier erg tevreden over. De service was top!"

Celesta Adviseur
9.1/10 | 705 reviews
Evert van de Belt 10

“Topbedrijf. Ze zijn terecht trots op hun mensen zo trots dat iedere installateur zijn eigen auto heeft met groot zijn naam en foto erop.”

Ook zorgeloos genieten van de zon?

Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met Celesta!

Celesta is adviseur bij Dijkman Zonne-energie en helpt je graag met al je vragen over zonnepanelen.

Vraag adviesgesprek aan Geheel vrijblijvend!
Celesta Adviseur

Meer zorgeloos opgeleverd

Inzicht in de kosten en terugverdientijd

Bij de familie Knobben hebben we 14 parallel geschakelde zonnepanelen geplaatst. Onze adviseur Henrico heeft voor hen een plan gemaakt en de monteurs hebben een zorgeloze installatie geleverd.

Lees verder

Snel zorgeloos profiteren van de zon

Dijkman Zonne-energie heeft bij Roy en Marieke Rientjes 16 zonnepanelen geïnstalleerd. Binnen een aantal weken kon de familie al zorgeloos genieten van de zon!

Lees verder

Zonne-energie in begrijpelijke taal

Bij de familie Scholten hebben we 18 zonnepanelen geplaatst. Na de installatie hebben wij ook de BTW-teruggave van de aanschaf van de zonnepanelen geregeld zodat zij direct zorgeloos konden genieten van de zon!

Lees verder