Direct besparen en bijdragen aan het milieu

"Bedankt voor jullie expertise!"

De familie van Leeuwen verduurzaamt en bespaart. Dijkman Zonne-energie voorzag de familie van Leeuwen van persoonlijk advies en installeerde 10 zonnepanelen. Naast een zorgeloos proces van advies tot installatie merkten ze direct de besparing in de portemonnee.

“Via een bevriende installateur, navraag bij SGZE en een reeële offerte kwamen we uit bij Dijkman Zonne-energie. We hoorden positieve verhalen over het bedrijf. Het contact met adviseur Jaël was erg prettig. Hij was eerlijk en duidelijk een expert op het gebied van zonnepanelen. We vertrouwden hem op zijn advies en zijn daardoor uiteindelijk voor 10 zonnepanelen gegaan.

Het proces na het adviesgesprek met Jaël verliep zorgeloos. Mede door de vakbekwame en vriendelijke monteurs waren de zonnepanelen binnen een mum van tijd geïnstalleerd. Na de plaatsing hebben de monteurs alles goed uitgelegd. Het team van Dijkman Zonne-energie bestaat uit vakkundige mensen die kwaliteit leveren. Bedankt voor jullie expertise!”

Wil je, net als de familie van Leeuwen, ook zorgeloos profiteren van de zon? Wacht niet langer en vraag hieronder een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Celesta Adviseur
9.1/10 | 849 reviews
Anoniem 10

“Duidelijke offerte nette plaatsing.”

Zorgeloos profiteren van de zon

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Jaël of één van de andere collega adviseurs helpt je graag met al je vragen over zonnepanelen.

Vanwege de Coronamaatregelen kunnen adviesgesprekken ook digitaal of telefonisch plaatsvinden.

Vraag adviesgesprek aan Geheel vrijblijvend!
Celesta Adviseur

Meer zorgeloos opgeleverd

Besparen op de energierekening

De familie Wolters in Westerhaar geniet tegenwoordig van 13 zonnepanelen. Ze wilden namelijk gaan besparen op hun energierekening.

Lees verder

Direct besparen en bijdragen aan het milieu

Bij de familie van Leeuwen in Fluitenberg heeft Dijkman Zonne-energie 10 zonnepanelen geïnstalleerd. Ze merkten direct de besparing in de portemonnee.

Lees verder

Inzicht in de kosten en terugverdientijd

Bij de familie Knobben hebben we 14 parallel geschakelde zonnepanelen geplaatst. Onze adviseur Henrico heeft voor hen een plan gemaakt en de monteurs hebben een zorgeloze installatie geleverd.

Lees verder