Goede ervaringen
trokken ons over
de streep

"Alles is fantastisch verlopen!"

De familie Wolters in Westerhaar geniet tegenwoordig van 13 zonnepanelen. Ze wilden namelijk gaan besparen op hun energierekening. Lees het verhaal van de familie Wolters hieronder.

"Een kennis van ons heeft al jaren zonnepanelen van Dijkman Zonne-energie en is er altijd erg over te spreken. We hebben wel onderzoek gedaan naar andere aanbieders, maar de goede ervaringen van klanten, de goede prijs en de 20 jaar Zorgeloos garantie trokken ons over de streep."

Celesta heeft alles goed uitgelegd

"Toen wij contact opnamen met Dijkman Zonne-energie om onze situatie te bespreken, werd er direct een gratis adviesgesprek ingepland. Celesta kwam bij ons langs en heeft alles duidelijk aan ons uitgelegd. We zijn erg te spreken over het fijne contact en de laagdrempelige manier van communiceren."

De installatie was top!

"Nadat we akkoord hadden gegeven, lagen onze zonnepanelen al binnen enkele weken op ons dak. De monteurs zijn deskundige vakmannen die alles keurig hebben geïnstalleerd en alles netjes hebben achtergelaten."

Celesta Adviseur
9.1/10 | 849 reviews
Anoniem 10

“Duidelijke offerte nette plaatsing.”

Ook zorgeloos genieten van de zon?

Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met Celesta!

Celesta is adviseur bij Dijkman Zonne-energie en helpt je graag met al je vragen over zonnepanelen. Vanwege de Coronamaatregelen kunnen adviesgesprekken ook digitaal of telefonisch plaatsvinden.

Vraag adviesgesprek aan Geheel vrijblijvend!
Celesta Adviseur

Meer zorgeloos opgeleverd

Besparen op de energierekening

De familie Wolters in Westerhaar geniet tegenwoordig van 13 zonnepanelen. Ze wilden namelijk gaan besparen op hun energierekening.

Lees verder

Direct besparen en bijdragen aan het milieu

Bij de familie van Leeuwen in Fluitenberg heeft Dijkman Zonne-energie 10 zonnepanelen geïnstalleerd. Ze merkten direct de besparing in de portemonnee.

Lees verder

Inzicht in de kosten en terugverdientijd

Bij de familie Knobben hebben we 14 parallel geschakelde zonnepanelen geplaatst. Onze adviseur Henrico heeft voor hen een plan gemaakt en de monteurs hebben een zorgeloze installatie geleverd.

Lees verder