Werken bij Dijkman

Bij Dijkman geloven we dat de aanschaf en plaatsing van zonnepanelen een zorgeloze ervaring moet zijn. Zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers. Wij doen er dan ook alles aan deze ervaring zo zorgeloos en prettig mogelijk te laten verlopen. En jij kan daarbij helpen. Ben jij naast specialist in jouw vakgebied ook iemand die service hoog in het vaandel heeft staan. Dan komen we graag in contact met je.

 

Bekijk alle vacatures

Openstaande vacatures

Elektricien zonnepanelen

Ben je technisch onderlegd, heb je ervaring als elektricien en heb je geen hoogtevrees? Kom dan werken bij Dijkman in Heino!

Lees verder

Monteur zonnepanelen

Werk jij graag buiten, ben je technisch onderlegd en heb je geen hoogtevrees? Kom dan werken bij Dijkman Zonne-energie in Heino! Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar monteurs.

Lees verder

Planner

Ben jij die gedreven en betrokken persoon die een efficiënte en zorgeloze planning weet neer te zetten en te bewaken? Kom dan werken bij Dijkman Zonne-energie in Heino!

Lees verder

Een zorgeloze toekomst bij Dijkman Zonne-energie

Bij Dijkman Zonne-energie staan de mensen op 1. We doen er alles aan om jouw werk zo zorgeloos en prettig mogelijk te maken. Werk jij mee aan een duurzame toekomst voor jou en onze klanten?

We zijn een hecht team

Bij Dijkman Zonne-energie zijn we een hecht team. Veel collega’s werken al jaren bij Dijkman Zonne-energie, waardoor we elkaar door en door kennen en op elkaar kunnen bouwen.

Werk samen aan een duurzame toekomst

Dijkman Zonne-energie staat voor een zorgeloze en duurzame toekomst. Dit realiseren we samen!

Gezellige vrijdagmiddag lunch en borrel

Normaliter hebben we elke vrijdagmiddag een gezamenlijke lunch in de kantine en heffen we om 16:00 uur samen het glas op een succesvolle week.

Ruimte voor scholing en ambities

Je bent nooit uitgeleerd. Daarom bieden wij ruimte voor scholing en ambities om zo te blijven groeien als mens en organisatie.

25 vakantiedagen en 13 ATV dagen

Naast al het harde werken is vakantie natuurlijk ook erg belangrijk.

Uitstekend salaris

Werken doe je niet voor niks! Bij Dijkman Zonne-energie krijg je een uitstekend salaris.

Goed pensioen

Niet alleen aan onze klanten bieden we een duurzame toekomst, maar ook aan onze medewerkers. Dit doen we met een goede pensioensregeling.

En natuurlijk hele leuke collega's!

Het team van collega’s maakt het werken bij Dijkman Zonne-energie nóg leuker!