Zorgeloos van aanschaf tot opbrengst

De werkwijze van Dijkman Zonne-energie

Bij Dijkman Zonne-energie geloven in een zorgeloos proces van aanschaf van de zonnepanelen tot de opbrengst. Wij ontzorgen je in elk aspect van het proces. We informeren je zo goed mogelijk voor, tijdens en na de de plaatsing van de zonnepanelen over jouw aankoop. De BTW-terruggaaf regelen wij voor je én we houden het rendement voor je in de gaten om zo eventuele problemen direct te signaleren.

Geheel vrijblijvend telefonisch adviesgesprek

De eerste kennismaking met onze adviseur verloopt telefonisch. Op die manier kan onze adviseur al het een en ander over jouw situatie in kaart brengen en alvast prangende vragen beantwoorden.

Adviesgesprek op locatie

Beschikken over de juiste informatie die is toegespitst op jouw situatie is belangrijk voor de aanschaf van zonnepanelen. Daarom komen onze adviseurs graag bij je langs voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek bij jou thuis.

Ontvangen van offerte

Zodra onze adviseur bij jou thuis is geweest, ontvang je een op maat gemaakte offerte waarin duidelijk wordt uitgelegd welke producten je krijgt en voor welke prijs.

Zorgeloze installatie

Zodra je de offerte hebt geaccepteerd, gaan we direct voor je aan de slag! Binnen een aantal weken komen onze deskundige monteurs de zorgeloze installatie verzorgen. Je hoeft zelf niets te doen. Alleen een kopje koffie zou lekker zijn.

BTW-teruggave regelen wij

De BTW van de aanschaf van de zonnepanelen kan je terugvragen. Omdat we je graag deze administratieve rompslomp besparen, doen wij het voor je. Dat scheelt je tijd én geld!

Houd eenvoudig het rendement bij

Zodra de zonnepanelen in werking zijn gesteld, installeer je de Dijkman Zonne-energie app. Met deze app houd je eenvoudig het rendement bij van je zonnepanelen.

Zorgeloos onderhoud van je zonnepanelen

Onze monteurs en adviseurs staan altijd voor je klaar. Zodra wij een verschil in rendement opmerken, zullen we daarom ook direct contact met je opnemen om te kijken of er iets mis is. Heb jij vragen over je zonnepanelen? Dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Jael Adviseur

Heb je vragen over onze werkwijze?

Vraag dan een adviesgesprek aan met Jael!

Jael is adviseur bij Dijkman Zonne-energie en helpt je graag bij al je vragen over zonnepanelen en onze werkwijze. Vanwege de Coronamaatregelen kunnen adviesgesprekken ook digitaal of telefonisch plaatsvinden.

Vraag adviesgesprek aan Geheel vrijblijvend!
Jael Adviseur