• Persoonlijk advies
 • Uitsluitend A-merken
 • De btw teruggave regelen wij voor je
 • Zorgeloos garantie
 • Gecertificeerd bedrijf
 • Aangesloten bij SGZE
Zorgeloos profiteren van de zon
Gratis adviesgesprek

Duurzaam Heino

Al meer dan 2800 panelen geplaatst!

Dijkman Zonne-energie is al jaren gevestigd aan de L.J. Costerstraat in Heino. Grote kans dat je onze bussen al hebt zien rondrijden bij jou in de buurt! Het is dan ook niet raar dat al meer dan 185 Heinose huizen zijn voorzien van zonnepanelen van Dijkman Zonne-energie.

Samen met Duurzaam Heino willen we dit aantal verhogen en nóg meer Heinose daken voorzien van zonnepanelen om zo samen lekker duurzaam te zijn. Overweeg jij ook om zonnepanelen aan te schaffen? Lees dan vooral verder of vraag direct een gratis adviesgesprek aan!

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Profiteer ook Zorgeloos van de zon als inwoner van Heino

 • In Heino hebben al meer dan 185 huizen onze zonnepanelen
 • Dat zijn meer dan 2800 zonnepanelen van Dijkman Zonne-energie
 • en we besparen we jaarlijks ruim €197.500,- in Heino!

 • In Heino besparen we jaarlijks ruim 657.293 kilo aan CO2 uitstoot
 • Dat zijn omgerekend 27.387 bomen om het te compenseren!

 • Voetbalvereniging Heino heeft ook zonnepanelen van Dijkman Zonne-energie

Alleen in Heino
€20,- korting per paneel!

Zorgeloos profiteren van de zon in Heino

Wil jij als inwoner van Heino de komende 20 jaar zonder zorgen profiteren van de zon met onze zonnepanelen? Met het collectief van Duurzaam Heino krijg je €20,- korting per paneel. Dit betekent dat de aanschaf van zonnepanelen veel goedkoper is dan gebruikelijk, je jouw zonnepanelen nóg sneller terugverdient en je dus Zorgeloos kunt profiteren van de zon.

Heb je vragen over zonnepanelen of wil je direct profiteren van deze aanbieding? Laat dan een terugbelverzoek achter of vraag direct een gratis adviesgesprek aan met één van onze adviseurs. We helpen je graag. We zijn tenslotte buren!

Doe de gratis zonnepanelen check!

Wil je net als al die andere huizen in Heino zonnepanelen op je dak en direct beginnen met profiteren van de zon? Doe dan de gratis zonnepanelen check.

Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor deze vrijblijvende zonnepanelen check.

  Contact

  Nummer met toevoeging (zonder spaties)

  Velden met een * zijn verplicht

  Zorgeloos opgeleverd in Heino

  Een lagere energierekening voor de familie Boerdijk

  De familie Boerdijk uit Heino wilde een verlaging van hun energierekening. Met behulp van 9 zonnepanelen is dat gelukt. Na twee jaar is de familie Boerdijk nog steeds erg tevreden met hun aankoop.

  Alles over zonnepanelen

  Zit jij er ook aan te denken om zonnepanelen te nemen? Bij Dijkman Zonne-energie willen we je zo goed mogelijk informeren over de aanschaf van zonnepanelen zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Hieronder vind je daarom de meest gestelde vragen die aan onze adviseurs worden gesteld.

  Hoeveel kosten zonnepanelen?

  De prijs van een installatie met 9 zonnepanelen kost ongeveer €3800,- exclusief BTW. De prijs hangt echter volledig af van jouw persoonlijke situatie en kan dus hoger of lager zijn.

  Wat is de opbrengst van zonnepanelen?

  Wanneer je 12 zonnepanelen van 360 Wattpiek hebt, wek je per jaar ongeveer 4320 kWh op. Als je het in euro's wilt uitdrukken is je gemiddelde maandopbrengst van je zonnepanelen dan ongeveer €73,-. Dit is ongeveer €875,- per jaar!

  Terugverdientijd van zonnepanelen

  De gemiddelde terugverdientijd van een zonnepaneelinstallatie is 6 jaar.

  Hoeveel BTW krijg ik terug?

  Stel, je neemt een zonnepanelen installatie inclusief montage voor een prijs van €4598,- inclusief BTW. Je betaalt 21% BTW over dit bedrag, dus exclusief BTW betaal je maar €3800,-. Dit betekent dat je bijna 800 euro terugkrijgt. En die BTW teruggave regelen wij voor je!

  Subsidies voor zonnepanelen

  Als particulier ben je aangewezen op de regionale subsidies die via de gemeente beschikbaar worden gesteld. Bekijk of jij in aanmerking komt voor een regionale subsidie met de Energiesubsidiewijzer.

  Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

  Het ideale plaatje is dat je net iets meer energie opwekt dan dat je jaarlijks verbruikt. Een voorbeeld: Je jaarlijkse energieverbruik is 3.500 kWh per jaar. Een zonnepaneel heeft een vermogen van 360 Wp. Rekensom: 3500 kWh / 360 Wp = 9,7 zonnepanelen. We raden dan aan om 11 zonnepanelen te nemen. Of dit ook mogelijk is bij jou, hangt af van de afmetingen van je dak en de eventuele obstakels waar rekening mee gehouden dient te worden.

  Terugleveren aan het net

  Wanneer je op een dag meer energie opwekt dan dat je verbruikt, kan je de teveel opgewekte stroom terugleveren aan je energieleverancier. Daarvoor ontvang je aan het eind van het jaar een terugleververgoeding of het wordt verrekend met de stroom die je van de energieleverancier hebt gebruikt indien je minder energie hebt opgewekt dan dat je hebt verbruikt. Dit heet salderen.

  Zonnepanelen op plat dak

  Op een schuin dak ben je afhankelijk van de helling en de ligging van het dak. Op een plat dak ben je flexibel en heb je de mogelijkheid om de zonnepanelen in de juiste richting te plaatsen en de juiste hellingshoek te hanteren waardoor je optimaal rendement hebt.

  Wat doet een omvormer?

  Zonnepanelen kunnen niet zonder de zon en een omvormer. De omvormer is het hart van de installatie en zorgt ervoor dat de opgevangen gelijkspanning wordt omgezet naar wisselstroom. Wisselstroom is het soort stroom dat bruikbaar is in je woning. Bij Dijkman Zonne-energie werken bij met Enphase omvormers en ben je verzekerd van optimaal rendement, maximale betrouwbaarheid en extreme veiligheid.

  Henrico Adviseur
  9.2/10 | 1348 reviews
  W. A. Eenkhoorn 8

  “Deskundig en klantvriendelijk”

  Woon je in Heino en ben je benieuwd hoeveel jij per jaar kan besparen met zonnepanelen?

  Neem dan contact op met één van onze adviseurs!

  Henrico en zijn collega's staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

  Vraag adviesgesprek aan Gratis en vrijblijvend!
  Henrico Adviseur