• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Aangesloten bij de SGZE
  • Zorgeloos garantie
  • Gecertificeerd bedrijf
Zorgeloos profiteren van de zon
Gratis adviesgesprek

Wij zijn aangesloten bij SGZE

Dit zijn de voordelen voor jou

Zonnepanelen aanschaffen is een hele investering. Het is daarom fijn om te weten waar je je geld aan uitgeeft en welke garanties je hebt. Dijkman Zonne-energie is daarom aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. We vertellen je in dit artikel wat dat betekent en wat de voordelen zijn voor jou.

De voordelen van SGZE

Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE) is opgericht door zonnepanelen installateurs met als doel om zekerheid en garantie te bieden. Zodra je akkoord gaat met de offerte, melden wij je aan bij SGZE. Je ontvangt vervolgens per mail een certificaat. Ons lidmaatschap brengt voordelen voor je mee.

SGZE lidmaatschap Dijkman Zonne-energie

Aanbetalingsgarantie


Na akkoord op de offerte, ontvang je van ons een aanbetalingsfactuur van 25%. We begrijpen dat je vervolgens nog even moet wachten op de installatie van jouw zonnepanelen. SGZE staat garant voor de aanbetaling van maximaal 30% van de koopsom met een maximumbedrag van € 3.000, -.

Garantie afspraken


Bij het aanschaffen van zonnepanelen is er altijd sprake van fabrieksgarantie. Mocht het ondenkbare gebeuren en wij niet instaat zijn om dit na te komen, dan kun je contact opnemen met SGZE. Zij wijzen dan een andere leverancier aan om gemaakte afspraken in behandeling te nemen.

 

Zorgeloos garantie


Wij vinden het belangrijk dat je niet voor verrassingen komt te staan. Daarom bieden wij ook onze eigen garantiepakketten aan. Zo zorgt ons serviceteam bijvoorbeeld voor een optimale werking van jouw zonnepanelen installatie en staan we voor je klaar bij defecten. Zo profiteer je zorgeloos van de zon. 

Olaf
9.1/10 | 1558 reviews
J. Bruins 9

“Prima en netjes verzorgd alles netjes geplaatst. Waarom Dijkman Komt het beste uit alle recensies die we hebben gelezen van verschillende leveranciers.”

Meer weten over SGZE?

Neem contact op met Olaf

Olaf helpt je graag met al je vragen over het garantiefonds SGZE en zonnepanelen.

Olaf

Meer over zonnepanelen

Martijn Elkink benoemd tot Algemeen Directeur van Dijkman Zonne-energie

Dijkman Zonne-energie, specialist in duurzame energie, verwelkomt Martijn Elkink als nieuwe Algemeen Directeur. Met ingang van 1 mei zal Martijn zich samen met eigenaar Dennis Dijkman richten op de toekomstbestendigheid en de volgende fase van het bedrijf.

Lees verder

Aftoppen van de omvormer

Zie je dat de opbrengst aftopt op zonnige dagen? Lees hier wat het aftoppen van de omvormer betekent.

Lees verder

Afbouw salderingsregeling

De huidige salderingsregeling loopt tot eind 2024. Vanaf 2025 wordt de salderingsregeling afgebouwd. De precieze regels zijn nog niet bekend. Lees hier wat er tot nu toe bekend is.

Lees verder