• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Aangesloten bij de SGZE
  • Zorgeloos garantie
  • Gecertificeerd bedrijf
Zorgeloos profiteren van de zon
Gratis adviesgesprek

Wij zijn aangesloten bij SGZE

Dit zijn de voordelen voor jou

Zonnepanelen aanschaffen is een hele investering. Het is daarom fijn om te weten waar je je geld aan uitgeeft en welke garanties je hebt. Dijkman Zonne-energie is daarom aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. We vertellen je in dit artikel wat dat betekent en wat de voordelen zijn voor jou.

De voordelen van SGZE

Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE) is opgericht door zonnepanelen installateurs met als doel om zekerheid en garantie te bieden. Zodra je akkoord gaat met de offerte, melden wij je aan bij SGZE. Je ontvangt vervolgens per mail een certificaat. Ons lidmaatschap brengt voordelen voor jouw mee.

SGZE lidmaatschap Dijkman Zonne-energie

Aanbetalingsgarantie


Na akkoord op de offerte, ontvang je van ons een aanbetalingsfactuur van 25%. We begrijpen dat je vervolgens nog even moet wachten op de installatie van jouw zonnepanelen. SGZE staat garant voor de aanbetaling van maximaal 30% van de koopsom met een maximumbedrag van € 3.000, -.

SGZE garantie afspraken


Bij het aanschaffen van zonnepanelen is er altijd sprake van fabrieksgarantie. Mocht het ondenkbare gebeuren en wij niet instaat zijn om dit na te komen, dan kun je contact opnemen met SGZE. Zij wijzen dan een andere leverancier aan om gemaakte afspraken in behandeling te nemen.

 

Zorgeloos garantie


Wij vinden het belangrijk dat je niet voor verrassingen komt te staan. Daarom bieden wij ook onze eigen garantiepakketten aan. Zo zorgt ons serviceteam bijvoorbeeld voor een optimale werking van jouw zonnepanelen installatie en staan we voor je klaar bij defecten. Zo profiteer je zorgeloos van de zon. 

Olaf
9.1/10 | 1862 reviews
Hans Duistermaat 9

“Net en goed werk geleverd. Het heeft wel een tijd geduurd voordat de zonnepanelen zijn geplaatst.”

Meer weten over SGZE?

Neem contact op met Olaf

Olaf helpt je graag met al je vragen over het garantiefonds SGZE en zonnepanelen.

Olaf

Meer over zonnepanelen

Salderen en terugleververgoeding zonnepanelen

Wat is salderen? Waarom wordt de salderingsregeling afgebouwd en wat komt ervoor in de plaats?

Lees verder

Zonnepanelen op een plat dak

Ik heb een plat dak, kan ik dan ook zonnepanelen nemen? Ja zeker! Je hebt met een plat dak zelfs een aantal voordelen.

Lees verder

Hoe werken zonnepanelen?

Hoe werken zonnepanelen? Onze adviseur Henrico vertelt je meer over het ontstaan van de zonne-energie, de omvormer en de beste plek voor de zonnepanelen.

Lees verder