• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Vakkundige monteurs
  • Zorgeloos garantie
  • Gecertificeerd bedrijf
Zorgeloos profiteren van de zon
Gratis adviesgesprek

Jinko Solar zonnepanelen

Nieuw in ons aanbod

Een compact zonnepaneel met een hoge opbrengst? Dat zien wij wel zitten, of eigenlijk op het dak liggen ;). In dit blog lees je meer over Jinko Solar zonnepanelen van 415Wp. Deze N-type zonnepanelen hebben een lagere degradatie en goede garantievoorwaarden. Adviseur Nick vertelt je graag meer over dit nieuwe type zonnepaneel.

Betrouwbare zonnepanelen fabrikant

Bij Dijkman Zonne-energie willen we graag het beste voor onze klanten. Daarom kiezen we de zonnepanelen die we aanbieden zorgvuldig. Waar letten we dan op? We beginnen bij de fabrikant. Jinko Solar is een van ’s werelds grootste zonnepanelenfabrikanten en staat hoog op de Tier 1 lijst. En dat is goed nieuws, want dat betekent dat ze bij ’s werelds beste zonnepanelenfabrikanten horen.

 

Jinko Solar 415 Wp zonnepanelen

Jinko Solar produceert verschillende type zonnepanelen waaronder de Tiger NEO N-type modules met een vermogen van 415 Wattpiek. Het voordeel van een N-type zonnepaneel is de lagere gevoeligheid voor LID (Light Induced Degradation). Het rendement van de zonnepanelen onder invloed van licht, neemt in de loop van de jaren dus langzaam af. Ook hebben de Jinko 415Wp N-Type zonnepanelen gunstige afmetingen van 1722 x 1134 x 30 mm en een gewicht van 22 kg wat maakt dat ze ook geschikt voor kleinere daken.

 

Innovatieve technologie en een hoge opbrengst

Jinko Solar onderscheidt zich met de innovatieve Tiling Ribbon technologie. Deze technologie houdt in dat de cellen dichter op elkaar liggen waardoor de efficiëntie van de zonnepanelen wordt verhoogd. Daarnaast zijn de gebruikte cellen circulair. Dit vermindert het risico op microscheuren met meer dan 50%. Al met al, zorgt deze technologie voor een hoger vermogen per vierkante meter. En natuurlijk zien volledig zwarte panelen er ook strak uit op je dak.

Prijswinnaar 2020

Dankzij de innovatieve Tiling Ribbon technologie won Jinko Solar in 2020 met de Tiger serie het PV Magazine Award. Jinko Solar focust op research en development om continu te blijven innoveren en een efficiënter product te creëren.

 

Zorgeloos garantie

Een goede kwaliteit is belangrijk. Maar jarenlang profiteren van de zon natuurlijk ook. Met onze zorgeloos garantiepakketten zit je goed. Met het Zorgeloos pakket zorgen wij 20 jaar lang voor een optimale werking. Je profiteert van garantie op de panelen, arbeid en eventueel het Enphase omvormer systeem.

Wil je meer weten? Lees er alles over op onze pagina Zorgeloos Garantie.

Nick Adviseur

Wil je meer weten over Jinko Solar zonnepanelen?

Bel dan met één van onze adviseurs!

Adviseur Nick beantwoord graag je vragen over de verschillende zonnepanelen. Of vraag vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat bij jouw situatie past.

Vraag adviesgesprek aan Geheel vrijblijvend!
Nick Adviseur

Meer over zonnepanelen

Afbouw salderingsregeling

De huidige salderingsregeling loopt tot eind 2024. Vanaf 2025 wordt de salderingsregeling afgebouwd. De precieze regels zijn nog niet bekend. Lees hier wat er tot nu toe bekend is.

Lees verder

De aanbetalingsregeling vanaf 1 januari 2023

Met de huidige ontwikkelingen en de groei van ons bedrijf voeren wij aanpassingen door in onze werkwijze en procesvoering. Vanaf 1 januari 2023 vragen wij een aanbetaling van 25%.

Lees verder

Btw-nultarief voor zonnepanelen

Vanaf 1 januari 2023 is het btw-tarief voor zonnepanelen verlaagd naar 0%. In dit blog lees je alles over het btw-nultarief en wat dit voor jou betekent.

Lees verder