• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Aangesloten bij de SGZE
  • Zorgeloos garantie
  • Gecertificeerd bedrijf
Zorgeloos profiteren van de zon
Gratis adviesgesprek

Jinko Solar zonnepanelen

Nieuw in ons aanbod

Een compact zonnepaneel met een hoge opbrengst? Dat zien wij wel zitten, of eigenlijk op het dak liggen ;). In dit blog lees je meer over Jinko Solar zonnepanelen van 425Wp. Deze N-type zonnepanelen hebben een lagere degradatie en goede garantievoorwaarden. Adviseur Nick vertelt je graag meer over dit nieuwe type zonnepaneel.

Betrouwbare zonnepanelen fabrikant

Bij Dijkman Zonne-energie willen we graag het beste voor onze klanten. Daarom kiezen we de zonnepanelen die we aanbieden zorgvuldig. Waar letten we dan op? We beginnen bij de fabrikant. Jinko Solar is een van ’s werelds grootste zonnepanelenfabrikanten en staat hoog op de Tier 1 lijst. En dat is goed nieuws, want dat betekent dat ze bij ’s werelds beste zonnepanelenfabrikanten horen.

 

Jinko Solar 425 Wp zonnepanelen

Jinko Solar produceert verschillende type zonnepanelen waaronder de Tiger NEO N-type modules met een vermogen van 425 Wattpiek. Het voordeel van een N-type zonnepaneel is de lagere gevoeligheid voor LID (Light Induced Degradation). Het rendement van de zonnepanelen onder invloed van licht, neemt in de loop van de jaren dus langzaam af. Ook hebben de Jinko 425Wp N-Type zonnepanelen gunstige afmetingen van 1762 x 1134 x 30 mm en een gewicht van 22 kg wat maakt dat ze ook geschikt voor kleinere daken.

 

Innovatieve technologie en een hoge opbrengst

Jinko Solar onderscheidt zich met de innovatieve Tiling Ribbon technologie. Deze technologie houdt in dat de cellen dichter op elkaar liggen waardoor de efficiëntie van de zonnepanelen wordt verhoogd. Daarnaast zijn de gebruikte cellen circulair. Dit vermindert het risico op microscheuren met meer dan 50%. Al met al, zorgt deze technologie voor een hoger vermogen per vierkante meter. En natuurlijk zien volledig zwarte panelen er ook strak uit op je dak.

Prijswinnaar 2020

Dankzij de innovatieve Tiling Ribbon technologie won Jinko Solar in 2020 met de Tiger serie het PV Magazine Award. Jinko Solar focust op research en development om continu te blijven innoveren en een efficiënter product te creëren.

 

Zorgeloos garantie

Een goede kwaliteit is belangrijk. Maar jarenlang profiteren van de zon natuurlijk ook. Met onze zorgeloos garantiepakketten zit je goed. Met het Zorgeloos pakket zorgen wij 20 jaar lang voor een optimale werking. Je profiteert van garantie op de panelen, arbeid en eventueel het Enphase omvormer systeem.

Wil je meer weten? Lees er alles over op onze pagina Zorgeloos Garantie.

Nick Adviseur
9.1/10 | 1862 reviews
Hans Duistermaat 9

“Net en goed werk geleverd. Het heeft wel een tijd geduurd voordat de zonnepanelen zijn geplaatst.”

Wil je meer weten over Jinko Solar zonnepanelen?

Bel dan met één van onze adviseurs!

Adviseur Nick beantwoord graag je vragen over de verschillende zonnepanelen. Of vraag vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat bij jouw situatie past.

Nick Adviseur

Meer over zonnepanelen

Salderen en terugleververgoeding zonnepanelen

Wat is salderen? Waarom wordt de salderingsregeling afgebouwd en wat komt ervoor in de plaats?

Lees verder

Zonnepanelen op een plat dak

Ik heb een plat dak, kan ik dan ook zonnepanelen nemen? Ja zeker! Je hebt met een plat dak zelfs een aantal voordelen.

Lees verder

Hoe werken zonnepanelen?

Hoe werken zonnepanelen? Onze adviseur Henrico vertelt je meer over het ontstaan van de zonne-energie, de omvormer en de beste plek voor de zonnepanelen.

Lees verder