• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Vakkundige monteurs
  • Zorgeloos garantie
  • Gecertificeerd bedrijf
Zorgeloos profiteren van de zon
Gratis adviesgesprek

Installatie afgerond, en nu?

Dit gaat er nu nog allemaal gebeuren!

Gefeliciteerd, jouw zonnepanelen zijn geinstalleerd! Dit betekent dat er nog een aantal dingen moeten worden afgerond, zoals onder andere de monitoring en de btw-teruggave.

In deze blog legt onze collega Marijke je uit wat je nu kunt verwachten.

Monitoring met app

Nu de zonnepanelen zijn geïnstalleerd, wil je natuurlijk weten wat ze opleveren. Na de installatie van de zonnepanelen streven wij ernaar om de monitoring binnen 1 werkweek af te ronden.

Elk type omvormer heeft een eigen app. Onze binnendienst richt de monitoring van het systeem in.* Je ontvangt daarna van Enphase / SolarEdge / SMA een email om in te loggen in de monitoring. Daarbij ontvang je ook de handleiding hoe je dit kan doen.

Let op! Deze email kan in de spambox terechtkomen.

* Met uitzondering op Sofar Solar omvormers

Vriendenkorting

Samen kunnen we nog meer mensen zorgeloos laten profiteren van de zon en hierbij kun jij geld verdienen. Draag jij als klant een nieuwe klant aan, dan ontvang je €100,- per aangedragen klant! Er zit geen maximum op dus hoe meer mensen je aandraagt hoe meer jij terugverdient.

Wat moet je doen?

Vul je gegevens in op dijkman.nl/vriendenkorting en wij nemen telefonisch contact op met degene die jij aandraagt, voor een vrijblijvend advies­gesprek. Zodra de aangedragen persoon ook zonnepanelen afneemt bij Dijkman Zonne­-energie, ontvang jij €100,­!

Marijke Aftersales

Heb je nog vragen over je installatie?

Onze deskundige collega's helpen je daarbij!

Marijke verzorgt de Aftersales bij Dijkman Zonne-energie en helpt je graag met al je vragen over zonnepanelen.

Stel je vraag Zo gepiept!
Marijke Aftersales

Meer over zonnepanelen

Afbouw salderingsregeling

De huidige salderingsregeling loopt tot eind 2024. Vanaf 2025 wordt de salderingsregeling afgebouwd. De precieze regels zijn nog niet bekend. Lees hier wat er tot nu toe bekend is.

Lees verder

De aanbetalingsregeling vanaf 1 januari 2023

Met de huidige ontwikkelingen en de groei van ons bedrijf voeren wij aanpassingen door in onze werkwijze en procesvoering. Vanaf 1 januari 2023 vragen wij een aanbetaling van 25%.

Lees verder

Btw-nultarief voor zonnepanelen

Vanaf 1 januari 2023 is het btw-tarief voor zonnepanelen verlaagd naar 0%. In dit blog lees je alles over het btw-nultarief en wat dit voor jou betekent.

Lees verder