Installatie afgerond, en nu?

Dit gaat er nu nog allemaal gebeuren!

Gefeliciteerd, jouw zonnepanelen zijn geinstalleerd! Dit betekent dat er nog een aantal dingen moeten worden afgerond, zoals onder andere de monitoring en de btw-teruggave.

In deze blog legt onze collega Marijke je uit wat je nu kunt verwachten.

Monitoring met app

Nu de zonnepanelen zijn geïnstalleerd, wil je natuurlijk weten wat ze opleveren. Na de installatie van de zonnepanelen streven wij ernaar om de monitoring binnen 1 werkweek af te ronden.

Elk type omvormer heeft een eigen app. Onze binnendienst richt de monitoring van het systeem in.* Je ontvangt daarna van Enphase / SolarEdge / SMA een email om in te loggen in de monitoring. Daarbij ontvang je ook de handleiding hoe je dit kan doen.

Let op! Deze email kan in de spambox terechtkomen.

* Met uitzondering op Sofar Solar omvormers

Vriendenkorting

Samen kunnen we nog meer mensen zorgeloos laten profiteren van de zon en hierbij kun jij geld verdienen. Draag jij als klant een nieuwe klant aan, dan ontvang je €100,- per aangedragen klant! Er zit geen maximum op dus hoe meer mensen je aandraagt hoe meer jij terugverdient.

Wat moet je doen?

Vul je gegevens in op dijkman.nl/vriendenkorting en wij nemen telefonisch contact op met degene die jij aandraagt, voor een vrijblijvend advies­gesprek. Zodra de aangedragen persoon ook zonnepanelen afneemt bij Dijkman Zonne­-energie, ontvang jij €100,­!

Marijke Aftersales

Heb je nog vragen over je installatie?

Onze deskundige collega's helpen je daarbij!

Marijke verzorgt de Aftersales bij Dijkman Zonne-energie en helpt je graag met al je vragen over zonnepanelen.

Stel je vraag Zo gepiept!
Marijke Aftersales

Meer over zonnepanelen

Last van stijgende energiekosten? Niet met zonnepanelen

Hoe komt het dat de energiekosten zo hard stijgen? En wat kan je eraan doen? Overstappen naar zonnepanelen is de oplossing. Lees er alles over in onze blog.

Lees verder

Afmetingen zonnepanelen

Hoe groot zijn zonnepanelen en hoeveel passen er op mijn dak? Je leest er alles over in onze blog.

Lees verder

Zonnepanelen in de winter

Hebben zonnepanelen in de winter wel nut? Wekken zonnepanelen bij bewolking en koude temperaturen wel voldoende stroom op? Je leest de antwoorden op deze vragen in ons blog.

Lees verder