• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Aangesloten bij de SGZE
  • Zorgeloos garantie
  • Gecertificeerd bedrijf
Zorgeloos profiteren van de zon
Gratis adviesgesprek

Installatie afgerond, en nu?

Dit gaat er nu nog allemaal gebeuren!

Gefeliciteerd, jouw zonnepanelen zijn geinstalleerd! Dit betekent dat er nog een aantal dingen moeten worden afgerond, zoals onder andere de monitoring.

In deze blog legt onze collega Marijke je uit wat je nu kunt verwachten.

Monitoring met app

Nu de zonnepanelen zijn geïnstalleerd, wil je natuurlijk weten wat ze opleveren. Na de installatie van de zonnepanelen streven wij ernaar om de monitoring binnen 1 werkweek af te ronden.

Elk type omvormer heeft een eigen app. Onze binnendienst richt de monitoring van het systeem in.* Je ontvangt daarna van Enphase / SolarEdge / SMA een email om in te loggen in de monitoring. Daarbij ontvang je ook de handleiding hoe je dit kan doen.

Let op! Deze email kan in de spambox terechtkomen.

* Met uitzondering op Sofar Solar omvormers

Vriendenkorting

Samen kunnen we nog meer mensen zorgeloos laten profiteren van de zon en hierbij kun jij geld verdienen. Draag jij als klant een nieuwe klant aan, ontvang je €100,- per aangedragen klant!! Er zit geen maximum op dus hoe hoe meer mensen je aandraagt hoe meer jij terugverdient.

Wat moet je doen?

Vul je gegevens in op dijkman.nl/vriendenkorting en wij nemen telefonisch contact op met degene die jij aandraagt, voor een vrijblijvend advies­gesprek. Zodra de aangedragen persoon ook zonnepanelen afneemt bij Dijkman Zonne­-energie, ontvang jij €100,­-!

Marijke Aftersales

Heb je nog vragen over je installatie?

Onze deskundige collega's helpen je daarbij!

Marijke verzorgt de Aftersales bij Dijkman Zonne-energie en helpt je graag met al je vragen over zonnepanelen.

Stel je vraag Zo gepiept!
Marijke Aftersales

Meer over zonnepanelen

Zijn zonnepanelen nog rendabel na 2023?

We krijgen steeds vaker de vraag of zonnepanelen nog rendabel zijn. In dit artikel vertellen we over de gevolgen van de wisselende energieprijzen, de terugleverheffing en de afbouw van de salderingsregeling.

Lees verder

Martijn Elkink benoemd tot Algemeen Directeur van Dijkman Zonne-energie

Dijkman Zonne-energie, specialist in duurzame energie, verwelkomt Martijn Elkink als nieuwe Algemeen Directeur. Met ingang van 1 mei zal Martijn zich samen met eigenaar Dennis Dijkman richten op de toekomstbestendigheid en de volgende fase van het bedrijf.

Lees verder

Terugleverheffing voor zonnepanelen

Energieleverancier Vandebron brengt per 1 oktober een terugleverheffing voor zonnepanelen in rekening bij klanten. Dit roept veel vragen op. In dit blog vertellen we hoe het precies zat.

Lees verder