• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Aangesloten bij de SGZE
  • Zorgeloos garantie
  • Gecertificeerd bedrijf
Zorgeloos profiteren van de zon
Gratis adviesgesprek

De nieuwe aanbetalingsregeling vanaf 1 januari 2023

Er verandert de laatste tijd veel in de zonne-energie branche. Met de huidige ontwikkelingen en de groei van ons bedrijf betekent dit dat wij ook aanpassingen doen in onze werkwijze en procesvoering. Daarom vragen we vanaf 1 januari een aanbetaling van 25%. Hieronder vertellen we je hoe dit werkt en waarom we dit doen.

25% aanbetaling per 1 januari 2023

Heb je akkoord gegeven op de offerte voor een zonnepaneleninstallatie? Dan ontvang je van ons een bevestiging met daarin het verzoek om de aanbetaling van 25% te voldoen binnen 14 dagen. Zodra we je aanbetaling hebben ontvangen, gaat jouw levertermijn in.

Aanbetalingsgarantie

Na het voldoen van de aanbetaling duurt het nog even voordat we de zonnepanelen komen plaatsen. Daarom is het fijn om te weten dat je aanbetaling gegarandeerd is tot een maximumbedrag van € 3.000, -. Dijkman Zonne-energie is namelijk aangesloten bij SGZE.

Waarom vragen we een aanbetaling?

Dijkman Zonne-energie bestaat alweer 13 jaar en we blijven maar groeien. Zo zijn we 1 januari 2023 verhuisd naar een nieuw en groter pand. En zijn er het laatste halfjaar zeker 20 nieuwe collega’s bij gekomen. Wij willen onze kwaliteit waarborgen en investeren in een zonnige toekomst. Daarom willen we graag onder andere onze voorraden verder vergroten. Dat is gunstig, zeker nu er een langere levertijd op materialen is.

De veranderingen in de markt

Ook de veranderingen van het afgelopen jaar spelen natuurlijk mee. De stijgende energieprijzen, de lange levertijd op materiaal en de wijziging van het btw-tarief. Er is van alles gebeurd. Nu de btw definitief verlaagd is naar 0% zul je begrijpen dat er voor ons ook wat is veranderd qua financiële geldstromen. Het vragen van een aanbetaling zorgt ervoor dat we dit enigszins opvangen.

Vraag en antwoord

  • Waarom vragen jullie een aanbetaling?

    We willen graag onze voorraden verder vergroten. Zeker met de lange levertijden van materialen, is dit fijn. We willen alles graag goed doen, en investeren kost nou eenmaal geld.

  • Gaat het wel goed met Dijkman?

    Dijkman Zonne-energie is een gezond bedrijf. We bestaan al ruim 13 jaar, we zien onze toekomst zonnig in en daar investeren we graag in.

Olaf
9.1/10 | 1558 reviews
J. Bruins 9

“Prima en netjes verzorgd alles netjes geplaatst. Waarom Dijkman Komt het beste uit alle recensies die we hebben gelezen van verschillende leveranciers.”

Meer weten over de aanbetaling?

Neem contact op met Olaf

Olaf is adviseur bij Dijkman Zonne-energie en helpt je graag met al je vragen over zonnepanelen.

Olaf

Meer over zonnepanelen

Martijn Elkink benoemd tot Algemeen Directeur van Dijkman Zonne-energie

Dijkman Zonne-energie, specialist in duurzame energie, verwelkomt Martijn Elkink als nieuwe Algemeen Directeur. Met ingang van 1 mei zal Martijn zich samen met eigenaar Dennis Dijkman richten op de toekomstbestendigheid en de volgende fase van het bedrijf.

Lees verder

Aftoppen van de omvormer

Zie je dat de opbrengst aftopt op zonnige dagen? Lees hier wat het aftoppen van de omvormer betekent.

Lees verder

Wij zijn aangesloten bij SGZE

Wij zijn aangesloten bij de SGZE. Zo is jouw aanbetaling en fabrieksgarantie veiliggesteld. Je leest hier de voordelen voor jou.

Lees verder