• Persoonlijk advies
  • Uitsluitend A-merken
  • Vakkundige monteurs
  • Zorgeloos garantie
  • Gecertificeerd bedrijf
Zorgeloos profiteren van de zon
Gratis adviesgesprek

De nieuwe aanbetalingsregeling vanaf 1 januari 2023

Er verandert de laatste tijd veel in de zonne-energie branche. Met de huidige ontwikkelingen en de groei van ons bedrijf betekent dit dat wij ook aanpassingen doen in onze werkwijze en procesvoering. Daarom vragen we vanaf 1 januari een aanbetaling van 25%. Hieronder vertellen we je hoe dit werkt en waarom we dit doen.

25% aanbetaling per 1 januari 2023

Heb je akkoord gegeven op de offerte voor een zonnepaneleninstallatie? Dan ontvang je van ons een bevestiging met daarin het verzoek om de aanbetaling van 25% te voldoen binnen 14 dagen. Zodra we je aanbetaling hebben ontvangen, gaat jouw levertermijn in.

Waarom vragen we een aanbetaling?

Dijkman Zonne-energie bestaat alweer 13 jaar en we blijven maar groeien. Zo verhuizen we 1 januari 2023 naar een nieuw en groter pand. En zijn er het laatste halfjaar zeker 15 nieuwe collega’s begonnen. Wij willen onze kwaliteit waarborgen en investeren in een zonnige toekomst. Daarom willen we graag onder andere onze voorraden verder vergroten. Dat is gunstig, zeker nu er een langere levertijd op materialen is.  

De veranderingen in de markt

Ook de veranderingen van het afgelopen jaar spelen natuurlijk mee. De stijgende energieprijzen, de lange levertijd op materiaal en de wijziging van het btw-tarief. Er is van alles gebeurd. Nu de btw definitief verlaagd wordt naar 0% zul je begrijpen dat er voor ons ook wat verandert qua financiële geldstromen. Het vragen van een aanbetaling zorgt ervoor dat we dit enigszins opvangen.

Vraag en antwoord

  • Waarom vragen jullie een aanbetaling?

    We willen graag onze voorraden verder vergroten. Zeker met de lange levertijden van materialen, is dit fijn. We willen alles graag goed doen, en investeren kost nou eenmaal geld.

  • Gaat het wel goed met Dijkman?

    Dijkman Zonne-energie is een gezond bedrijf. We bestaan al ruim 13 jaar, we zien onze toekomst zonnig in en daar investeren we graag in.

Olaf

Meer weten over de aanbetaling?

Neem contact op met Olaf

Olaf is adviseur bij Dijkman Zonne-energie en helpt je graag met al je vragen over zonnepanelen.

Olaf

Meer over zonnepanelen

Afbouw salderingsregeling

De huidige salderingsregeling loopt tot eind 2024. Vanaf 2025 wordt de salderingsregeling afgebouwd. De precieze regels zijn nog niet bekend. Lees hier wat er tot nu toe bekend is.

Lees verder

Btw-nultarief voor zonnepanelen

Vanaf 1 januari 2023 is het btw-tarief voor zonnepanelen verlaagd naar 0%. In dit blog lees je alles over het btw-nultarief en wat dit voor jou betekent.

Lees verder

Enphase micro omvormer IQ8

Wij willen kwaliteit voor onze klanten. Daarom vertellen we je graag meer over de nieuwste Enphase IQ8 micro omvormer die krachtiger is dan ooit en klaar is voor de toekomst.

Lees verder